24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airport aviation Breaking News Internasional Warta Pamrentah Industri Hospitality News Mbangun maneh Thailand Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Bandara Samui Ndeleng Turis Internasional Pertama Wiwit Lockdown

Sugeng rawuh ing Bandara Samui

Klompok asing pisanan mlebu bandara Samui ing Koh Samui ing Thailand kanthi proyek Model Samui Plus.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Proyek kasebut kalebu Koh Samui, Koh Phangan, lan kepulauan Koh Tao ing provinsi Surat Thani.
  2. Kabeh wong sing lelungan ngalami prosedur operasi standar kanggo faktor transportasi lan kesehatan.
  3. Pengunjung bakal dikarantina 7 dina ing hotel Karantina Area sajrone 3 dina kapisan lan bisa lelungan kanthi rute sing ditutup sawise wektu kasebut.

Klompok pengunjung manca pisanan kalebu sekitar 10 YouTuber lan blogger sing gegandhengan karo turisme saka negara-negara Asia lan Eropa sing diundang dening Otoritas Pariwisata Thailand (TAT).

Sambutan para tamu, yaiku Thanet Phetsuwan, Wakil Gubernur Komunikasi Pemasaran ing Otoritas Pariwisata Thailand. Pelancong kabeh ngalami prosedur operasi standar (SOP) sing nutupi faktor transportasi lan kesehatan, ujare.

Miturut Pak Thanet, para pengunjung bakal nginep ing hotel Quarantine Area (AQ) suwene 3 dina. Ana 19 hotel kanthi udakara 400 kamar kabeh sing nyedhiyakake layanan iki.

Saka dina 4 nganti dina 7, dheweke bisa lelungan kanthi "Rute Segel" kanthi perusahaan tur sing disertifikasi standar Samui Plus.

Model Samui Plus bisa uga ora bisa ngarep-arep akeh pengunjung kaya sing ana ing proyek Kotak Pasir Phuket nanging ngandhani komunitas internasional manawa Koh Samui lan pulau-pulau sing cedhak siap nyambut wisatawan internasional lan njamin keamanane, ujare Pak Thanet.

Langkah kesehatan Model Samui Plus luwih ketat tinimbang sing dienggo Phuket, jarene.

Rute Segel

Ing Model Samui Plus, turis sing divaksinasi bisa lelungan kanthi program Sealed Route nalika registrasi sertifikat mlebu (COE) dibukak dina Senen, 12 Juli 2021.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar