Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Apa Kedadeyan ing Vegas Kudu Topeng

Masking munggah ing Vegas

Distrik Kesehatan Nevada Selatan nyaranake supaya kabeh wong nganggo topeng maneh ing njero omah lan ing papan sing padhet manawa wis divaksinasi utawa ora lan apa wis diuji negatif utawa ora.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Jumlah kasus COVID-19 saya akeh ing Las Vegas, Nevada, kaya kedadeyan ing pirang-pirang tujuan ing saindenging negara lan ing saindenging jagad.
  2. Iki dudu sarat resmi, amarga mung kabupaten lan kutha negara sing bisa menehi mandhiri.
  3. Rekomendasi topeng kasebut ditindakake sawise pejabat kesehatan nglaporake wingi 938 kasus anyar ing saindenging negara - sing mlumpat sedina paling gedhe wiwit Februari - lan 15 wong anyar.

Rekomendasi sing kuat iki mengaruhi kasino, konser, lan klub sing bisnis saya akeh wiwit ana watesan sing dibuwang lan negara kasebut ngatasi langkah-langkah kontrol pandemi menyang kabupaten sekitar 7 minggu kepungkur.

"Wong sing divaksinasi lan ora divaksinasi kudu nganggo masker nalika ana ing papan umum ... kayata toko, mall, acara gedhe lan kasino," ujare Dr. Fermin Leguen, kepala petugas kesehatan wilayah kasebut, marang wartawan. Klinik vaksin lan tes isih ana ing situs ing wilayah kasebut, tambah Leguen.

Tingkat vaksinasi mandheg sawetara minggu kepungkur ing Nevada, sawijining negara kanthi kecenderungan libertarian ing ngendi pejabat kesehatan nglaporake dina Jumuah udakara 55 persen warga sing umure 12 taun utawa luwih wis nampa paling ora siji dosis Vaksin COVID-19. Ing saindenging negara, udakara 46.3 persen divaksinasi kanthi lengkap. Nasional, 68 persen wong diwasa wis nampa paling ora siji dosis vaksin, miturut Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit.

Pejabat karo serikat pekerja sing makili 60,000 karyawan kasino ing Nevada ngetokake pratelan sing nyathet risiko sing ditrapake kanggo wong sing ora divaksinasi. Pejabat Culinary Union Geoconda Argüello-Kline nuduhake data CDC sing luwih saka 97 persen wong sing dirawat ing rumah sakit bubar karo COVID-19 durung nampa vaksin.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar