24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Editorial Warta Pamrentah Warta Breaking Jamaika Kenya Breaking News Warta Industri Rapat rapat News wong Warta Pecah Arab Saudi Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Visi, Kekuwatan, Dhuwit: Proklamasi Pemulihan Pariwisata Afrika ditandatangani

Kenya Arab Saudi
Menteri Pariwisata Arab Saudi ketemu karo Sekretaris Pariwisata Kenya
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Wingi dadi dina sing apik kanggo Najib Balala, Sekretaris Pariwisata ing Kenya. Dina sing apik kanggo Pariwisata Afrika.
KTT Pemulihan Pariwisata Afrika ing Kenya nemtokake tren anyar sing dipimpin dening 3 pimpinan pariwisata sing nggawa visi, kekuwatan lan dhuwit. Pranyatan Nairobi ditandatangani.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Kenya lan Jamaika kanthi pitulung sithik saka Arab Saudi bisa uga duwe kunci emas kanggo pulih pariwisata ing Afrika - lan ditampilake ing Kenya wingi kanthi cathetan kesepakatan (MOU) lan deklarasi.
  2. Sekretaris Pariwisata & Margasatwa Kenya, Hon. Najib Balala, nduwe visi kasebut, lan dheweke duwe pengaruh ing Afrika. Wingi, pimpinan pariwisata Kenya sing bungah lan bangga resmi mbukak KTT Pemulihan Pariwisata Afrika, nuduhake 1.3 milyar wong ing Afrika duwe sumber daya, para mudha, lan kelas menengah sing tuwuh kanthi cepet.
  3. Hon. Edmund Bartlett, Menteri Pariwisata kanggo Jamaika, katon kaya wong Afrika. Dheweke wis dadi anggota dewan ing Dewan Pariwisata Afrika (ATB) wiwit 2018 lan main peran penting ing ATB Project Hope. Dheweke nggawa Pusat Ketahanan Pariwisata lan Manajemen Krisis Global menyang Afrika.

Menteri Kenya Balala nyathet: "Kita ketemu ing kene kanggo ngerti kepiye carane bisa nggawe keputusan kanggo ngowahi sektor pariwisata ing Afrika. Aku percaya tenan yen kerja sama bisa ditindakake.

"Crita saiki babagan kita ing Afrika lan apa sing bisa ditindakake kanggo awake dhewe. Afrika minangka bawana gedhe 1.3 milyar wong, duwe sumber daya liyane sing mung bisa iri. Afrika minangka bawana para mudha. Afrika minangka bawana kanthi kelas menengah paling cepet. ”

Ketua Co Pusat Manajemen Ketahanan lan Krisis Global dununge ing Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, lan Ketua Pusat Manajemen Ketahanan dan Krisis Pariwisata Global - Afrika Wétan, Universitas Kenyatta, Hon. Najib Balala sdiarani apa sing diarani MOU pecah lemah awal dina iki antarane loro Pusat.

Iki mbukak dalan kanggo loro Pusat kanggo nggarap kebijakan lan riset sing relevan babagan kesiapan, manajemen, lan pemulihan tujuan.

Pimpinan pariwisata lokal liyane kanthi prospek global lan semangat kanggo Afrika sing melu ing KTT Pemulihan Pariwisata Afrika wingi. Menteri Pariwisata Ahmed Al Khateeb saka Arab Saudi duwe miliaran dolar kanggo ndhukung pariwisata global. Kerajaan Arab Saudi wis muncul dadi pemain global sing kuat, lan Menteri Al Khateeb dadi pemimpin usaha kasebut.

Menteri Saudi bubar wis nuduhake minat sing gedhe ora mung ing Afrika nanging ing pirang-pirang wilayah liyane. Nalika pariwisata butuh pitulung ing endi wae ing jagad iki, Arab Saudi nanggepi.

Telung pimpinan sing duwe kekuwatan, visi, lan dhuwit kanggo nggawe prabédan katon pacelathon ing Kenya wingi.

Telung Hon. Para menteri ketemu ing Kenya ing KTT Pemulihan Pariwisata Afrika: Ahmed Al Khateeb (Arab Saudi), Najib Balala (Kenya), lan Edmund Bartlett (Jamaika).

Tuan rumah, Hon. Sekretaris Pariwisata lan Margasatwa, Najib Balala, nampi delegasi kasebut ing KTT Pemulihan Pariwisata Afrika sing dianakake ing Hotel Villa Rosa Kempinski ing ibukutha Kenya, Nairobi, dina Jumuah lan menehi komentar kaya ing ngisor iki:

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar