24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Berita Breaking Belgia Ngilangi Warta Eropa Jerman Breaking News Warta Breaking Walanda News Mbangun maneh Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Pariwisata Bencana ilegal ing Holland: Ora ana papan sing aman maneh

Holland resmi ilang saka peta turis
Holland resmi ilang saka peta turis
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Bencana banjir minggu iki ing Negara Bagian Northrhine Westphalia ing Jerman nyebabake debat gedhe babagan perubahan iklim.
Bencana kasebut uga nyebabake korban tol ing Belgia lan Walanda sing cedhak.
Pariwisata bencana dadi masalah kanggo responden pertama.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pendhudhuk ing Negara Bagian North-Rhine Westphalia ing Jerman ora bakal lali karo medeni nalika Kamis wengi nalika udan deres mateni lan ngrusak kabeh desa. Bendungan Jerman tetep beresiko ambruk.
  2. Kali-kali kasebut pecah lan ngumbah bangunan ing Belgia lan Jerman, sing paling ora ana 160+ sing mati lan 1,300 isih ilang.
  3. Omah lan dalan ing Walanda kebanjiran banjir lan ewonan warga ing Roermond lan Venlo kepeksa ngungsi omah-omah.

Ana wanita nggawa tas plastik biru ing tangane Bad Neuenahr-Ahrweiler marang wartawan lokal: "Kita ora duwe apa-apa" nalika nyoba menyang papan perlindungan karo pajama. Banyu kasebut teka pirang-pirang menit lan nilarake wilayah karusakan sing durung nate dialami negara sadurunge.

A maca marang eTurboNews: Ing kene Jerman, akeh sing tiwas ing banjir, atusan sing ilang, ewonan omah-omah ilang. Ngrusak banget. Iki minangka krisis iklim sing diresiki ing salah sawijining sisih paling sugih ing saindenging jagad - sing wis suwe mikir bakal "aman". Ora ana papan sing "aman" maneh

Akeh dalan sing rusak, transportasi umum tetep mandheg ing pirang-pirang kutha. Sawetara warga ora bisa metu saka desane

Layanan listrik lan telpon diganggu ing kutha lan desa sing paling kena pengaruh.

Wong ditulungi helikopter saka atap lan wit. Bendhungan lagi cedhak. Petugas pemadam kebakaran, tentara Jerman, lan responden pertama liyane wis ngupayakake nylametake wong.

Kajaba iku, warga wis ngatur awake dhewe kanggo mbantu wong liya. Akeh klompok warga kasebut kanthi teratur lan saiki duwe peran penting ing upaya nylametake.

Stasiun radio lan koran lokal nyedhiyakake nomer akun kanggo sing pengin nyumbang dhuwit.

Celine lan Philippe saka desa cilik Leichlingen ing antarane Duesseldorf lan Cologne bubar nikah minggu kepungkur.

Tinimbang minggu sepi ing omah kanggo ngrayakake bulan madu, saiki dheweke nulungi warga negara sing butuh. Dina iki dheweke nulungi wanita umur 90 taun sing kejiret ing apartemen.

Presiden Jerman Frank-Walter Steinmeier diarepake bakal tur menyang wilayah sing kena pengaruh dina Setu. Kanselir Jerman Merkel, sing nembe bali saka Amerika Serikat bakal ngunjungi wilayah bencana nalika dina Minggu.

Ing sebrang tapel wates, ing Provinsi Limburg, Walanda, ana bencana lan sirene keprungu nalika ana dyke sing nglanggar.

Rumah sakit ing kutha Venray ing Walanda, kalebu 200 pasien, bakal dievakuasi amarga resiko banjir.

Polisi Walanda ing Venlo lan Roermond ngetokake denda kanggo turis bencana. Akeh pengunjung saka kutha-kutha liyane ing Walanda lan negara-negara tanggané sing padha nyetir menyang wilayah bencana kanggo motret lan ngirim ing media sosial.

Saiki ilegal ing Walanda. Iki ngganggu banget upaya nylametake, lan nyerang privasi wong lokal.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar