24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pecah Siprus Warta Breaking Prancis Warta Pamrentah Yunani Breaking News Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Walanda News Warta Breaking Portugal Mbangun maneh tanggung jawab Spanyol Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK Maneka Warta

Pelancong sing durung divaksinasi saka Inggris, Spanyol, Portugal, Walanda, Yunani lan Siprus kudu duwe tes COVID negatif 24 jam kanggo mlebu Prancis

Perdana Menteri Prancis Jean Castex ngumumake manawa larangan kanggo para wisatawan sing divaksinasi ditarik dina Setu.
Perdana Menteri Prancis Jean Castex ngumumake manawa larangan kanggo para wisatawan sing divaksinasi ditarik dina Setu.
ditulis dening Harry Johnson

Perdana Menteri Prancis Jean Castex ngumumake manawa larangan kanggo para wisatawan sing divaksinasi ditarik dina Setu.

Print Friendly, PDF & Email
  • Prancis mbutuhake tes virus corona 24 jam negatif kanggo para plancong sing durung divaksinasi saka Inggris & 5 negara Uni Eropa.
  • Kanggo pengunjung UK sing durung divaksinasi, tenggat wektu kanggo tes COVID-19 negatif dikurangi saka 48 jam sadurunge budhal dadi 24 jam.
  • Tenggat wektu kanggo pengunjung sing durung divaksinasi saka Spanyol, Portugal, Walanda, Yunani lan Siprus dikurangi saka 72 jam dadi 24.

Pejabat Prancis ngumumake manawa pengunjung sing durung divaksinasi saka Inggris, Spanyol, Portugal, Walanda, Yunani lan Siprus kudu ngirim tes PCR utawa antigen negatif kanggo COVID-19 sing ditindakake kurang saka 24 jam sadurunge budhal sadurunge diidini mlebu France.

Kanggo sing durung divaksinasi UK pengunjung, tenggat wektu kanggo tes COVID-19 negatif dikurangi saka 48 jam sadurunge budhal dadi 24 jam.

Tenggat wektu sing padha kanggo pengunjung sing durung divaksinasi saka Spanyol, Portugal, Walanda, Yunani lan Siprus dikurangi saka 72 jam dadi 24.

Pangowahan syarat mlebu bakal diwiwiti dina Senen, tanggal 19 Juli.

Ing wektu sing padha, Perdana Menteri Prancis Jean Castex ngumumake manawa larangan kanggo para wisatawan sing divaksinasi ditarik dina Setu. 

"Vaksin efektif nglawan virus, utamane varian Delta," ujare Perdana Menteri, nambahake manawa para turis saka negara-negara sing diarani 'dhaptar abang' Prancis isih kudu ngisolasi awake dhewe suwene pitung dina sanajan wis divaksinasi.

Pangowahan ing kebijakan mlebu Prancis sedina sawise Inggris ngilangi Prancis saka rencana kanggo ngidini Inggris sing divaksinasi ngindhari karantina sawise bali saka negara-negara 'amber-list'.

Wong-wong sing teka saka Prancis isih kudu ngisolasi awake dhewe suwene 10 dina lan dites kaping pindho amarga nyebarake varian Beta, sing sadurunge dikenal minangka varian Afrika Selatan, ujare pejabat.

"Kita wis mesthi jelas manawa ora bakal ragu-ragu njupuk tindakan cepet ing wates kanggo mungkasi panyebaran COVID-19 lan nglindhungi bathi sing digawe dening program vaksinasi sing sukses," ujare Sekretaris Kesehatan Inggris Sajid Javid.

Presiden Prancis Emmanuel Macron ujar minggu iki yen kabeh tenaga kesehatan kudu diimunisasi ing tanggal 15 September, dene para ilmuwan negara kasebut njaluk vaksinasi wajib kanggo kabeh wong.

Miturut pamrentah, umume, 55% populasi Prancis wis divaksinasi kanthi lengkap.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar