24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Jepang Breaking News rapat News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Olahraga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Kasus COVID-19 kaping pisanan dilaporake ing Desa Olimpiade Tokyo

Kasus COVID-19 kaping pisanan dilaporake ing Desa Olimpiade Tokyo
Kasus COVID-19 kaping pisanan dilaporake ing Desa Olimpiade Tokyo
ditulis dening Harry Johnson

Game kasebut, dibatalake taun lalu amarga pandemi COVID-19 global, dijadwalake dianakake tanpa pamirsa lan protokol kesehatan sing ketat antara 23 Juli lan 8 Agustus.

Print Friendly, PDF & Email
  • Kasus virus corona pertama ing Desa Olimpiade dilaporake sajrone tes skrining.
  • Sadurunge, delegasi Nigeria ing umur 60-an dadi tamu pertama ing game sing dirawat ing rumah sakit karo COVID-19.
  • Pejabat uga nyoba golek alat angkat besi Uganda, sing ora ditampilake kanggo tes COVID-19 lan ilang saka kamar hotel.

The 2020 Olimpiade Tokyo pejabat ngumumake manawa kasus COVID-19 kaping pisanan dilaporake ing Desa Olimpiade ing Tokyo, Jepang mung pitung dina sadurunge tanggal pambuka game. Acara kasebut dijadwalake diwiwiti tanggal 23 Juli lan bakal ditindakake tanpa pamirsa lan protokol kesehatan sing ketat.

"Iki minangka kasus pertama ing Desa sing dilaporake sajrone tes skrining," ujare Masa Takaya, juru bicara panitia pengorganisasian, dina iki. 

Tokyo 2020 CEO Toshiro Muto negesake manawa wong sing kena infeksi kasebut minangka wong asing sing melu ngatur game kasebut. Kewarganegane wong kasebut ora dicethakake, amarga ana masalah privasi. 

Media Jepang uga nglaporake manawa delegasi Nigeria umur 60-an dadi tamu pertama game sing dirawat ing rumah sakit karo COVID-19. Wong kasebut positif kena virus ing bandara ing Kamis lan mlebu ing rumah sakit.

Panguwasa Jepang uga nyoba golek alat angkat besi Uganda umur 20 taun, Julius Ssekitoleko, sing ora nuduhake tes COVID-19 lan ilang saka hotel ing Izumisano, prefektur Osaka, wingi. Dheweke dilaporake ninggalake cathetan sing ujar manawa dheweke ora pengin bali menyang Uganda.

Game kasebut, dibatalake taun lalu amarga pandemi COVID-19 global, dijadwalake dianakake tanpa pamirsa lan protokol kesehatan sing ketat antara 23 Juli lan 8 Agustus.

Tokyo dijadwalake tetep ana ing kahanan darurat sajrone turnamen amarga kena infeksi. Ibu kota Jepang nglaporake 1,271 kasus anyar ing wingi, yaiku dina katelu kaping telu yen kenaikan saben dina nembak 1,000 wong.

Klompok pemrotes mlaku-mlaku liwat papan Olimpiade ing Tokyo, dina Jumuah, nuntut supaya Game kasebut dibatalake.

Poling nasional paling anyar nuduhake manawa mayoritas Jepang pengin Game kasebut dibatalake utawa ditundha, kanthi 78% responden ujar manawa nentang Game kasebut kedadeyan sanajan pandemi COVID-19 durung rampung. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar