24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Ngilangi Warta Eropa Editorial Education Italia Breaking News News Mbangun maneh Pariwisata Pirembagan Pariwisata News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Roma Nduwe Jembatan Anyar: Proyek Michelangelo sing durung rampung Saiki Rampung

Roma duwe jembatan anyar, utawa luwih becik, dibangun ing wektu rekaman dening atusan sukarelawan. Iki minangka Ponte Farnese, sawijining karya sing nglacak proyek Michelangelo sing durung rampung kanthi kunci supaya bisa lestari supaya bisa ngambang ing awang-awang.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Jembatan kasebut dawane 18 meter, kabeh digawe saka karton lan ditahan kanthi telung balon gedhe.
  2. Iki minangka asil jenius seniman Prancis Olivier Grossetete kanthi inisiatif Kedutaan Besar Prancis bebarengan karo Institut Francais Italia.
  3. Grup Webuild uga ndhukung proyek iki kanthi kolaborasi karo Villa Farnesina-Accademia dei Lincei.

Ponte Farnese, dijenengi "Ponte tra le Epoche," (Jembatan antarane Epoch) diresmekake ing wayah sore tanggal 13 Juli 2021, kanthi ngangkat karya kasebut ing wilayah Tiber cedhak Ponte Sisto. Bakal tetep ditundha ing dhuwur 18 meter nganti 18 Juli, nalika bakal dicopot lan karton digunakake kanggo konstruksi - kabeh didaur ulang.

Konstruksi ditindakake ing semacam situs konstruksi "mabur" kanthi lokakarya mbukak kanggo kabeh wong lan kanthi pedoman seniman Prancis lan ana ing time.

Grossetète ora anyar kanggo arsitektur sementara iki. Dheweke wis nginstal karya sing padha ing Prancis, Spanyol, China, lan Rusia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.

Ninggalake Komentar