24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
aviation Warta Breaking Travel Warta Breaking Hawaii Kabar Olahraga Hotel & Resor News Mbangun maneh Pariwisata Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Virus lan Pariwisata berkembang ing Hawaii

Penerbangan anyar
Salam Lei kanggo rute penerbangan anyar sing diumumake saka Honolulu.
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Virus Delta saka COVID-19 saya rame ing Hawaii ing antarane plancongan sing durung divaksinasi, turisme saya rame karo para pengunjung rekaman sing wis teka. Ora ana sing prihatin, kajaba Otoritas Pariwisata Hawaii, sing nyoba banget menehi motivasi kanggo para pelaku sing luwih dhuwur kanggo nimbang Aloha Negara kanggo plancongan.

Print Friendly, PDF & Email
  1. 59.1% pedunung ing Hawaii divaksinasi, minangka salah sawijining tarif paling dhuwur ing Amerika Serikat.
  2. Sanajan ana 164 kasus COVID-19 anyar lan 7 rumah sakit anyar kacathet dina Jumuah. Kanggo wong sing divaksinasi, iki minangka salah sawijining nomer paling dhuwur saben dina sing kacathet wiwit wabah virus kasebut.
  3. Ana luwih akeh pengunjung ing Hawaii tinimbang ing taun 2019, lan Hawaii sing isih ana ing Amerika Serikat isih ditutup kanggo pengunjung internasional.

Dina paling ala wiwit pandemi kasebut yaiku tanggal 27 Agustus 2020, kanthi 371 kasus anyar saben dina. Sawise Hawaii, persyaratan masuk santai kanggo turis domestik saka daratan AS pisanan ing Oktober 2020, jumlah infeksi saben dina tetep paling endhek ing Amerika Serikat kanthi rata-rata udakara 40-60 saben dina.

Wiwit tanggal 8 Juli 2021, pengunjung sing divaksinasi wis ora prelu maneh menehi tes PCR negatif supaya ora ana karantina 10 dina, lan luwih saka 30,000 wong sing teka saben dinane ditampilake.

Saiki ana luwih akeh pengunjung ing Hawaii dibandhingake karo 2019. Hawaii lan negara liya ing Amerika Serikat isih ditutup kanggo pengunjung internasional. Jepang, Korea, Kanada, Australia, lan Tionghoa mesthi dadi bagean utama saka jumlah pengunjung Hawaii, nanging isih ora dikunjungi. Pariwisata domestik saiki akeh lan liyane.

Tambah pariwisata minangka warta gedhe kanggo ekonomi gumantung pariwisata ing Negara Bagian, kanthi hotel lengkap, ngenteni suwe ing restoran, pusat perbelanjaan sing rame, lan ora ana ruang andhuk ing pirang-pirang pantai.

Minggu kepungkur mesthine bisa nggawe panggilan tangi kanggo wong-wong sing ngira virus kasebut saiki uga dadi sejarah Aloha Negara Ngitung wong sing divaksinasi kanthi lengkap sing biasane ora bakal entuk virus, saiki dadi virus ing antarane wong-wong sing durung divaksinasi. Ngelingi nomer infeksi mung 40% populasi, tcasoad anyar oday minangka salah sawijining cathetan paling dhuwur ing negara kasebut.

Biyen, mesthine bakal nyebabake kunci lengkap. Dina iki meh ora ana sing kuwatir, lan bar lan papan pariwisata liyane tetep akeh.

Akeh kasus anyar iki ana gandhengane karo varian Delta sing kaping 10 luwih nular. Pejabat berwenang kayane santai lan turis terus tekan nomer rekaman saben dinane.

Letnan Gubernur Green Hawaii marang koran lokal, angka sing paling gedhe minangka asil perayaan dina Independen AS tanggal 4 Juli lan kudu diwiwiti minggu iki.

Nalika umume kantor pariwisata ing dunya nyoba banget golek cara kanggo promosi pariwisata menyang tujuane, Otoritas Pariwisata Hawaii tumindak sing ngelawan, nyoba golek cara kanggo nyuda pengunjung supaya teka ing Hawaii.

Nempatno biaya kanggo pesisir, ngomong babagan nambah biaya pendaratan supaya ora gelem maskapai sing bakal teka, nglereni kabeh pariwara, ngritik turis, lan mbedakake pers pariwisata minangka eTurboNews wis dadi Modus Operandi wiwit Kepala HTA Hawaii asli John de Fries njupuk mandhiri kanggo memimpin industri paling gedhe ing Negara, Pariwisata.

Walikota Maui Mike Victorino bubar nggawe warta nasional nalika dheweke njaluk maskapai ngaso layanane menyang Kahului, Maui, sing wis berjuang ngimbangi permintaan pariwisata kanthi sumber daya winates.

Klompok obrolan lokal sing nuduhake crita horor tumrap pengunjung sing ora sopan sing mbanjiri wilayah kaya Northshore ing Oahu utawa Kailua. Turis sing nutul segel biksu endogen ing Northshore dadi berita utama nasional lan peringatan keras marang turis supaya ngajeni Budaya Hawaii dening Gubernur Hawaii Ige.

Hawaiian Airlines lagi metu saka krisis kuwat lan sehat.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar