24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Guam Kabar Olahraga News Warta Breaking Taiwan Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

MICE Business diluncurake maneh ing Guam, kalebu vaksinasi

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ora ana papan sing luwih apik ing jagad iki kanggo nganakake konferensi nalika ganjaran bakal divaksin. Guam entuk lan nampani klompok MICE pisanan saka 100 sing teka saka Taiwan menyang gisik.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Rawuh VIP karo pamimpin turis musik Guam lan turis GVB nyambut klompok Rapat, Insentif, Konvensi lan Pameran (MICE) pertama saka Taiwan wingi ing Bandara Internasional Won Pat. Klompok kasebut minangka bagean saka program Air V&V sing diakoni global ing pulau kasebut.
  2. ADATA Technology Co., Ltd. disponsori luwih saka 100 karyawane kanggo ngunjungi Guam kanthi pilihan vaksin. Perusahaan kasebut minangka produsen memori lan panyimpenan Taiwan sing dadi produsen modul DRAM paling gedhe nomer loro ing donya kanthi regane pasar $ 680 yuta.
  3. Sponsor karyawan ADATA kalebu tiket pesawat, akomodasi hotel, lan biaya karantina wajib nalika bali menyang negarane. ADATA uga nyengkuyung karyawane supaya ngundang anggota kulawarga supaya melu lelungan sing insentif iki.

"Kita seneng banget bisa nampani grup iki, lan kita pengin matur nuwun marang ADATA amarga milih Guam dadi tujuan sing disenengi," ujare Presiden & CEO GVB, Carl TC Gutierrez. "Iki minangka conto sing sampurna babagan program Air V&V kanggo mbantu individu lan perusahaan sing pengin lelungan kanthi aman kanthi pilihan vaksin lan santai ing swarga pulau."

Anggota klompok ADATA teka ing Guam nari musik lokal

Grup ADATA, sing teka ing pesawat charter EVA Air, tetep ing Hyatt Regency Guam lan Menara Tsubaki suwene patang dina.

Rong minggu kepungkur, program antarane Taiwan lan Guam diluncurake kanggo para pengunjungvaksin vaksin nalika plancongan ing wilayah AS sing apik iki ing Samodra Pasifik.

Babagan Air V&V

Program Air V&V dikembangake dening Biro Pengunjung Guam kanggo nyengkuyung 12 taun utawa luwih kanggo vaksin COVID-19 nalika plancongan ing Guam. Peserta bisa milih paket lelungan lan tur sing dikembangake kanthi kolaborasi karo perdagangan wisata Guam, hotel, lan mitra medis. Program iki dimaksudake kanggo miwiti industri pariwisata Guam nalika nyorot semangat Håfa Adai sing nyenengake lan keramahan masarakat Guam.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan program Air V&V, bukak visitguam.com/airvv utawa email [email dilindhungi].

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar