Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Olahraga News Mbangun maneh tanggung jawab Thailand Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Bangkok Airways ngumumake Penundaan Bangkok - Penerbangan Samui

Bangkok Airways ngumumake penundaan penerbangan Bangkok - Samui
Bangkok Airways ngumumake penundaan penerbangan Bangkok - Samui
ditulis dening Harry Johnson

Bangkok Airways Public Company Limited getun ngumumake penundaan sawetara penerbangan Bangkok - Samui wiwit tanggal 21 Juli 2021 lan sabanjure.

Print Friendly, PDF & Email
  • Penumpang sing kena suspensi penerbangan bisa uga dikenani biaya kanggo nggawe maneh utawa bisa uga njaluk pengembalian dana kanthi bentuk voucer lelungan kanggo tiket ing mbesuk.
  • Penumpang sing pengin ngowahi lelungan tanpa tanggal perjalanan sing ditemtokake bisa ngirim panjaluk kanthi online sajrone 24 jam sadurunge tanggal budhal sing diusulake.
  • Penumpang sing memesan tiket liwat agensi perjalanan disaranake langsung hubungi agen kanggo ngatur luwih lanjut. 

Miturut Notifikasi saka Otoritas Penerbangan Sipil Thailand (CAAT) babagan pedoman operator bandara lan operator udara ing rute domestik sajrone kahanan epidemi penyakit Coronavirus 2019 (COVID-19) (No. 3), supaya bisa tundhuk pencegahan operasi pengawasan selaras karo syarat lan prentah negara, Perusahaan Publik Bangkok Airways Terbatas getun ngumumake penundaan sementara Bangkok - Samui (vv) wiwit 21 Juli 2021 lan sabanjure. 

Kajaba iku, maskapai uga pengin ngumumake penundaan sawetara rute domestik sing dijadwalake dilanjutake ing 1st wulan Agustus 2021 ngantos dumugi saklajengipun. Rute sing ditundha kalebu: Bangkok - Chiang Mai (vv), Bangkok - Phuket (vv), Bangkok - Sukhothai (vv), Bangkok - Lampang (vv) lan Bangkok - Trat (vv) 

Nanging, rute Samui sing saiki ditutup, penerbangan sing nampung penumpang / transfer penumpang internasional, sing nyambung saka Bangkok (Suvarnabhumi) menyang Koh Samui (3 penerbangan saben dina) isih bakal dioperasikake kaya biasane. Kajaba iku, rute Samui - Phuket (vv) isih kasedhiya 4 penerbangan saben minggu (Senen, Rebo, Jumuah lan Minggu) kanggo ndhukung proyek Sanduk Phuket negara kasebut. 

Penumpang sing kena suspensi penerbangan sementara bisa uga dikenani biaya kanggo nggawe maneh utawa bisa uga njaluk pengembalian dana kanthi voucher lelungan kanggo digunakake kanggo tiket ing mbesuk. Penumpang bisa nggawe pangowahan sing dibutuhake nganti 24 jam sadurunge pesawat. 

Penumpang sing pengin ngowahi lelungan tanpa tanggal lelungan sing ditemtokake (tiket mbukak) bisa ngirim panjaluk kanthi online sajrone 24 jam sadurunge tanggal keberangkatan sing diusulake. Maskapai kasebut bakal nggunakake informasi sing diwenehake liwat formulir kasebut supaya luwih bisa nampung penumpang.   

Penumpang sing memesan tiket liwat agensi perjalanan disaranake langsung hubungi agen kanggo ngatur luwih lanjut. 

Menapa malih, maskapai kasebut nyengkuyung para penumpang mriksa pariwara, pesenan, lan prosedur perjalanan, kanggo saben tujuan sadurunge lelungan saka pejabat sing gegandhengan kayata: 

  • Pusat Administrasi Kahanan COVID-19 (CCSA)   
  • Bandara ing Thailand 
  • Departemen Bandara

Bangkok Airways njaluk ngapura amarga ana kasusahan lan maskapai kasebut tetep komitmen kanggo keamanan lan kebersihan para penumpang lan karyawan minangka prioritas utama. Maskapai kasebut kanthi ketat ngetrapake langkah-langkah pengawasan kanggo nyegah panyebaran COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar