24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Industri Hospitality News wong Pariwisata News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Biro Konvensi & Pengunjung Besar Miami Ngumumake Presiden lan CEO Anyar

Biro Konvensi & Pengunjung Besar Miami Ngumumake Presiden lan CEO Anyar
David Whitaker
ditulis dening Harry Johnson

David Whitaker diangkat dadi Presiden & CEO organisasi pemasaran tujuan ing Greater Miami lan Miami Beach.

Print Friendly, PDF & Email
  • Janjian kasebut minangka kondur kanggo Whitaker sing dadi anggota tim GMCVB sajrone 17 taun.
  • Whitaker nilar Miami ing wiwitan taun 2007 amarga janjian dadi Presiden & CEO Pariwisata Toronto.
  • Sajrone limang taun kepungkur, Whitaker njabat dadi Presiden & CEO Choose Chicago, DMO kanggo Chicago.

The Biro Konvensi & Pengunjung ing Miami (GMCVB) dina iki ngumumake manawa David Whitaker diangkat dadi Presiden & CEO organisasi pemasaran tujuan (DMO) sabanjure kanggo Greater Miami lan Miami Beach. Pengangkatan kasebut minangka kondur kanggo Whitaker sing dadi anggota tim GMCVB sajrone 17 taun (1990 - 2007), bubar dadi Wakil Presiden Eksekutif & Chief Marketing Officer. Limang taun sadurunge, dheweke dadi staf eksekutif United Way of Miami-Dade.

Whitaker lunga Miami wiwitane ing taun 2007 amarga janjian dadi Presiden & CEO Pariwisata Toronto (saiki dikenal minangka Destination Toronto), DMO kanggo Toronto, ing pimpinan organisasi kasebut suwene wolung taun. Sajrone jabatan ing Toronto, organisasi kasebut dipilih dadi konvensi top Amerika Utara lan biro pengunjung lan pusat konvensi ing jajak pendapat luwih saka 650 perencana rapat. Whitaker ngasilake tawaran sukses kanggo dadi tuan rumah Game All-Star NBA lan Game Pan American / Parapan American. 

Sawise rampung jabatane ing Toronto lan sajrone limang taun kepungkur, Whitaker njabat dadi Presiden & CEO Choose Chicago, DMO kanggo Chicago. Sajrone jabatan ing Chicago, dheweke duwe tanggung jawab promosi lan adol pusat konvensi paling gedhe ing Amerika Serikat, McCormick Place. Ing sangisore kepemimpinan, DMO sukses milih lan dadi tuan rumah Game All-Star NBA, Game MLS All-Star, turnamen tenis internasional Piala Laver pertama Amerika Utara, NCAA Frozen Four, lan akeh acara sepak bola lan rugbi internasional. Chicago, minangka papan tujuan, wis dipilih ing jajak pendapat sing prestisius kanggo para pamiarsa CondéNast TravelerPenghargaan Choice minangka "Kutha Besar Paling Apik" sing dikunjungi suwene patang taun berturut-turut (2017 - 2020), kabeh mau ana ing pimpinan Whitaker.

"David nggawa bali kombinasi sing langka lan kuat - akeh pengalaman lan ilmu ing komunitas kita, ditambah karo pengalaman sing signifikan saka promosi loro merek Amerika Utara sing paling beragam lan global ing Chicago lan Toronto," ujare GMCVB Ketua Bruce Orosz. "Kombinasi iki, utamane karo kalorone kutha sing dipimpin dadi konvensi utama lan tujuan acara, bakal mbantu industri perhotelan lan mitra kanggo njupuk Greater Miami lan Pantai Miami menyang level sabanjure. "David uga sukses banget ing promosi komunitas sing beda-beda lan nuduhake semangat kuat kanggo promosi macem-macem, ekuitas lan kalebu".

Whitaker kapilih ing pungkasan panelitian eksekutif nasional nem wulan lengkap sing ditindakake dening panitia panelusuran khusus 14 anggota sing kalebu pimpinan bisnis lokal lan komunitas sing nggambarake macem-macem etnik, ras, jenis kelamin lan orientasi seksual Miami-Dade County. minangka macem-macem asosiasi lan industri tartamtu ing Miami-Dade County, utamane industri perhotelan. Panitia telusuran disaranake dening Mike Gamble, Chief Executive Officer SearchWide Global, firma telusuran eksekutif terkemuka eksklusif sing nutupi ruang DMO lan Jaret Davis, Pemegang Saham Koordinasi Co-Managing Greenberg Traurig, penasihat njaba GM-GM sing wis suwe. Panitia telusuran menehi mandhiri kanggo nggoleki kabeh calon sing bisa dipilih, lokal lan nasional, nganggep sifat khas Miami minangka tujuan. Panitia paneliti luwih mandhiri supaya batu tulis kasebut nggambarake keragaman kaya Miami-Dade County, sing pungkasane ngasilake serangkaian wawancara babak pertama, 75% saka macem-macem jinis jender, etnis lan LGBTQ lan 25% kalebu Afrika-Amerika. perwakilan. Wawancara babak kaping pindho kalebu 50% calon sing beda-beda saka perspektif gender, etnis lan LGBTQ, 25% sing kalebu perwakilan Amerika Afrika. Secara total, klompok kasebut, sing dibantu dening SearchWide Global, nggawe pitakon utawa overture menyang luwih saka 125 calon calon saka komunitas lokal, ing saindenging negara lan internasional, lan nganakake rapat langsung karo wolung calon ing babak pisanan lan papat calon ing babak kaping kalih.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar