24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Australia Breaking News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Lockdown COVID-19 Ditambah Tanpa wates ing Victoria ing Australia

Lockdown COVID-19 Ditambah Tanpa wates ing Victoria ing Australia
Lockdown COVID-19 Ditambah Tanpa wates ing Victoria ing Australia
ditulis dening Harry Johnson

Australia wis mesthi nambah kunci kanggo Victoria.

Print Friendly, PDF & Email
  • Lockdown limang dina ora bakal diangkat kaya sing dijadwalake.
  • Andrews ora nemtokake suwene watesan sing tetep ditindakake.
  • Kasus-kasus anyar sing dideteksi ing negara kasebut terus mandheg sajrone sawetara dina kepungkur, mung ana 13 transmisi lokal sing dilapurake dina Senin.

Panguwasa lokal ing AustraliaVictoria ngumumake manawa kunci negara kaping lima COVID-19 sing dileksanakake sajrone pandemi kasebut, sing bakal kadaluwarsa dina Selasa, bakal ditambah nganti suwe. 

Lockdown limang dina ora bakal dicabut kaya sing dijadwalake, ujare Perdana Menteri negara bagian Victoria, Daniel Andrews, dina iki.

"Sampeyan bisa uga sawetara dina sunar srengenge banjur ana kemungkinan gedhe yen kita bakal bali ngunci maneh. Iku sing dakkindhakake, "jarene, nyalahake terus-terusan kunci ing varian Delta virus corona.

"Aku ngerti yen iki dudu warta sing pengin dirungokake, nanging sampeyan kudu nindakake sing bener, perkara iki gerakane cepet, nantang, banget dinamis."

Andrews ora nemtokake suwene watesan sing bakal ditindakake, janji bakal menehi katrangan luwih lengkap babagan keputusan kasebut ing dina Selasa.

Victoria AustraliaNegara nomer loro sing paling padhet, kalebu kutha Melbourne, mlebu ing lokasine limang dina minggu kepungkur sawise ndeteksi sawetara kasus virus corona, kanthi varian Delta sing bisa ditularake dipercaya wis diimpor saka negara tetanggan New Wales Selatan.

Kasus-kasus anyar sing dideteksi ing negara iki terus mandheg sajrone sawetara dina kepungkur, kanthi mung 13 transmisi lokal kacarita dina Senin, mudhun saka 16 dina sadurunge. Nanging, kahanan kasebut wis dianggep cukup serius dening panguwasa kanggo nambah kunci.

Lockdown saiki minangka nomer lima ing Victoria wiwit wiwitan pandemi - lan kaping telune ing taun 2021. Saklawasé setengah saka 25 yuta pedunung Australia dikurung ing omahé, kanthi kunci uga tetep ana ing kutha paling padhet ing negara kasebut ing Sydney, sing diganggu karo varian Delta.

Peluncuran bola-bali watesan anti-coronavirus sing angel malah ana sawetara kasus COVID-19, nanging, ngidini pejabat berwenang Australia supaya pandemi bisa dikontrol. Wiwit awal wabah kasebut, negara kasebut wis nyathet udakara 32,000 kasus, kanthi luwih saka 900 wong padha ngalami penyakit kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar