Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Kabar Olahraga Industri Hospitality News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Kanada kanggo mbukak wates kanggo para plancong sing divaksinasi

Kanada kanggo mbukak wates kanggo para plancong sing divaksinasi
Kanada kanggo mbukak wates kanggo para plancong sing divaksinasi
ditulis dening Harry Johnson

Penerbangan internasional sing nggawa penumpang diidini mlebu ing lima bandara Kanada tambahan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pamrentah pengin mbukak wates Kanada kanggo para plancong sing wis divaksinasi kanthi lengkap sing wis rampung vaksinasi karo vaksin sing ditampa Pemerintah Kanada paling ora 14 dina sadurunge mlebu Kanada.
  • Kabeh wisatawan kudu nggunakake ArriveCAN (app utawa portal web) kanggo ngirim informasi lelungan.
  • Kabeh lelungan, tanpa preduli status vaksinasi, isih mbutuhake asil tes molekul COVID-19 pra-entri.

Pamaréntah Canada prioritas kanggo kesehatan lan safety kabeh wong ing Kanada kanthi njupuk pendekatan adhedhasar risiko lan ngukur kanggo mbukak maneh wates kita. Amarga kerja keras wong Kanada, kenaikan tingkat vaksinasi lan penurunan kasus COVID-19, Pamrentah Kanada bisa maju kanthi langkah-langkah wates sing diatur.

Ing tanggal 7 September 2021, yen kahanan epidemiologis domestik tetep disenengi, Pamrentah arep mbukak tapel wates Kanada kanggo para wisatawan sing wis divaksinasi kanthi lengkap sing wis rampung vaksinasi karo vaksin sing Ditampa Pemerintah paling ora 14 dina sadurunge mlebu Kanada lan sing nyukupi syarat entri tartamtu.

Minangka langkah pertama, wiwit tanggal 9 Agustus 2021, Canada rencana kanggo miwiti ngidini warga Amerika lan warga permanen, sing saiki manggon ing Amerika Serikat, lan wis divaksinasi paling ora 14 dina sadurunge mlebu Kanada kanggo lelungan sing ora penting. Langkah pambuka iki ngidini Pamrentah Kanada kanthi operasional langkah-langkah wates sing wis disetel sadurunge tanggal 7 September 2021, lan ngakoni akeh hubungan sing erat antarane wong Kanada lan Amerika.

Tundhuk marang pangecualian winates, kabeh lelungan kudu nggunakake ArriveCAN (app utawa portal web) kanggo ngirim informasi lelungan. Yen wis layak mlebu Kanada lan nemokake kriteria tartamtu, para plancong sing divaksinasi ora bakal kudu karantina nalika teka ing Kanada.

Kanggo luwih ndhukung langkah-langkah anyar iki, Transport Canada ngembangake ruang lingkup Notifikasi menyang Airmen (NOTAM) sing saiki ngarahake penerbangan penumpang komersial internasional sing dijadwalake dadi papat Bandara Kanada: Bandara Internasional Montréal-Trudeau, Bandara Internasional Toronto Pearson, Bandara Internasional Calgary, lan Bandara Internasional Vancouver.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar