Breaking News Internasional Caribbean budaya Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Acara Natal ing Juli ing tanggal 22 Juli

Natal Natal ing Juli

Satus sèket pabrikan hadiah perusahaan lan barang-barang suvenir sing diproduksi lokal bakal nampilake macem-macem pilihan produk ing pementasan kaping 7 pameran dagang "Natal Juli" ing Jamaika, Kamis, 22 Juli 2021, ing Hotel Jamaica Pegasus, New Kingston.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Iki minangka acara teken Jaringan Pariwisata Pariwisata, divisi saka Dana Peningkatan Pariwisata (TEF).
  2. Acara dagang sedina kasebut bakal dadi acara hibrida (virtual lan adhep-adhepan) kanggo ngetrapake protokol COVID-19.
  3. Acara kaya Natal ing wulan Juli nyedhiyakake dhukungan ekonomi sing dibutuhake kanggo bisnis mikro, cilik lan menengah.

Inisiatif tahunan nyengkuyung tuku produk lokal asli dening para pemangku kepentingan ing sektor pariwisata lan perusahaan Jamaika sing golek hadiah kanggo klien lan staf. Iki minangka acara teken Jaringan Pariwisata Pariwisata, divisi saka Dana Peningkatan Pariwisata (TEF).

Kanggo ngetrapake protokol COVID-19, kaya taun kepungkur, pameran dagang sedina bakal dadi acara hibrida (virtual lan adhep-adhepan). Para pembeli sing dituju wis diundang kanggo ndeleng pameran ing lantai perdagangan, dene wong sing minat bisa nonton langsung ing Facebook: @tefjamaica lan turismeja; Instagram: @tefjamaica lan YouTube: @TEFJamaica lan @MinistryOfTourismJA, wiwit jam 2:00 sore nganti 4:00 sore

"Acara kaya Natal ing wulan Juli nyedhiyakake dhukungan ekonomi sing dibutuhake banget kanggo bisnis mikro, cilik lan menengah, lan nalika nindakake, njamin manawa luwih akeh Warga Jamaah entuk bathi saka pariwisata. Iki penting banget saiki amarga akeh bisnis kasebut wis kena pengaruh gedhe saka pandemi COVID-19 lan butuh kabeh pitulung sing bisa ditindakake supaya bisa tetep tetep urip, "ujare Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar