Asosiasi Warta Breaking Uganda News Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Pariwisata Uganda Nyambut Pengangkatan Sekretaris Tetep Menteri Pariwisata

Pesen selamat kanggo Sekretaris Tetap Pariwisata Uganada
ditulis dening Tony Ofungi - eTN Uganda

Ing rombakan sekretaris permanen paling anyar dening Presiden Uganda Yoweri Museveni, persaudaraan pariwisata nampani janjian maneh saka Ibu Doreen Katusiime dadi Sekretaris Tetep ing Kementerian Margasatwa Pariwisata lan Antiquities.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Sesuai karo Pasal 174 (2) Konstitusi Republik Uganda 1995, 35 Sekretaris Tetep dirombak utawa pensiun minggu kepungkur.
  2. Guncang kasebut kalebu pendahulune Katusiime ing Duta Pariwisata Mugoya Patrick Mugoya saka Luar Negeri sing kalebu 7 Sekretaris Tetap pensiun.
  3. Pesen selamat kasedhiya nalika pengumuman kasebut.

Pesen selamat dikirim saka agensi pariwisata kalebu Uganda Tourism Board (UTB), Uganda Wildlife Authority (UWA), lan Uganda Wildlife Education and Conservation Center (UWEC). Saka pegawe twitter UTB, Lilly Ajarova, CEO, tweets “Sugeng sampeyan, Ibu Doreen Katusiime, sawise diangkat maneh dadi Sekretaris Tetap @MTWAUganda. Kita ngarep-arep bisa kerja bareng sampeyan kanggo kemajuan lan pemulihan industri pariwisata kanthi lengkap. ”

Saka Tourism Think Tank, forum WhatsApp sing bebas para pemikir industri utama, pesen ucapan selamat sing dikirim liwat sing paling bisa ditangkep dening Ben Katumba sing dikenal kanthi jeneng Paman Ben saka Hog Safaris:

"Dhuh Gusti Allah! Dheweke wis mberkahi industri pariwisata maneh. Ayo gunakake kesempatan kasebut kanggo entuk bathi saka gaweyane lan seneng tuwuh pariwisata ing Uganda lan wilayah kasebut. Kanggo Sekretaris Tetap, bisnis biasane kaya dheweke miwiti janjian maneh ing jadwal sing rame ing minggu kasebut, kalebu ketua Lokakarya COMCEC internasional (Komite Tetap kanggo Kerjasama Ekonomi lan Komersial Organisasi Kerjasama Islam) babagan pelatihan internasional ing pariwisata adhedhasar komunitas kanggo promosi situs warisan sing dianakake Pamrentah Uganda ing Wash and Wills Hotel, Mbale City, sadurunge mbukak pusat interpretasi sing nembe dibangun ing lukisan Nyero Rock kuno patang atus taun ing kabupaten Kumi. Delegasi sing teka teka saka Nigeria, Sudan, lan Mozambik. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Tony Ofungi - eTN Uganda

Ninggalake Komentar