24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines aviation Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Italia Breaking News News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Saka Penerbangan Italia Trasporto Aereo nganti Ganjar Kasetyan Alitalia

Apa sing bakal entuk hadiah kasetyan Alitalia?

Ing wiwitan kegiatan Italia Trasporto Aereo (ITA) - sing biyen diarani Alitalia - kegiyatan, ITA bakal ngoperasikake armada 52 pesawat, 7 ing antarane awak jembar lan 45 awak sempit. Nanging apa sing bakal kedadeyan karo ganjaran kasetyan Alitalia ing transisi kasebut?

Print Friendly, PDF & Email
  1. CEO maskapai anyar kasebut, Fabio Lazzerini, negesake ing sawijining konferensi pers yen maskapai kasebut bakal dadi 78 pesawat ing taun 2022.
  2. Tambah iki bakal ngasilake 26 pesawat maneh, 6 sing bakal jembar awak lan 20 awak sempit.
  3. Apa sing bakal kedadeyan karo hadiah kasetyan Alitalia nalika maskapai penerbangan nasional anyar diwiwiti?

Said Lazzerini: "Wiwit taun 2022, kita ngarep-arep bakal miwiti nggawe pesawat generasi anyar ing armada, sing bakal ngganti pesawat teknologi lawas kanthi progresif. Ing pungkasan taun 2025, armada bakal tuwuh dadi 105 (23 awak jembar lan 82 awak sempit), kanthi 81 pesawat generasi anyar (padha karo 77 persen saka total armada) sing bakal ngidini - kanthi niat newco - kanthi signifikan nyuda lingkungan pengaruh lan ngoptimalake efisiensi lan kualitas tawaran. ”

SIM KANG SETYU

ITA pamitan karo Alitalia MilleMiglia - Apa sing kedadeyan karo poin ing kertu Alitalia?

Kertu kasetyan ngalih saka Alitalia nganti ITA direncanakake kanggo pertengahan Oktober nalika Alitalia mandheg mabur lan ITA (Italia Air Transport) anyar diwiwiti, sing bakal mung 52 pesawat. Miturut CEO anyar, iki cukup kanggo "bersaing." Dheweke ujar manawa pancen sejatine manawa perusahaan liyane duwe armada luwih gedhe, "pinten pesawat saiki sing mabur?" Lazzerini, amarga ana krisis COVID, ana sawetara.

Lazzerini nerangake: "Supaya ora mbuwang kabeh dhuwit pamrentah Italia, kita wis milih cara kanthi bertahap sing ana gandhengane karo volume lalu lintas sing diarepake sajrone wulan ngarep. Yen varian kasebut ora nyebabake penutupan anyar, perusahaan bakal nambah jumlah pesawat [dadi 78 ing taun 2022] selangkah karo paningkatan lalu lintas. ”

Apa sing kedadeyan karo kertu MilleMiglia Alitalia?

Komisi Eropa mutusake manawa Alitalia Loyalty, perusahaan sing ngatur program loyalitas perusahaan Italia "MilleMiglia," kudu didol menyang penawar paling dhuwur liwat tender umum, transparan lan terbuka kanggo kabeh pihak sing duwe minat. Nanging ITA, maskapai negara anyar, ora bakal bisa melu tender iki minangka tandha ora mandheg ing antarane 2 perusahaan kasebut. Kertu MilleMiglia sing sirkulasi mula bakal duwe pamilik anyar sing durung dikenal lan sing uga bisa makaryakke ing wilayah liyane kajaba sektor penerbangan.

Apa sing kedadeyan saka tanggal 15 Oktober 2021?

Sing tuku program loyalitas bakal mutusake cara nggunakake kolam hadiah sing mil sing dikumpulake para anggota (udakara 5 yuta). Amarga miles iki minangka utang kanggo para sing ngatur program, mula prelu ditrapake manawa "bakal dibayar". Yen pemilik Kasetyan sing anyar, kayata merek supermarket, bisa ngonversi miles kasebut dadi voucher blanja, ujare Lazzerini.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.

Ninggalake Komentar