Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Cruising Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Jalur Cruise Karnaval kanggo Miwiti maneh Kapal Tambahan ing wulan September lan Oktober

Karnaval Cruise Line kanggo Miwiti maneh Kapal Tambahan ing wulan September lan Oktober
Karnaval Cruise Line kanggo Miwiti maneh Kapal Tambahan ing wulan September lan Oktober
ditulis dening Harry Johnson

Luwih saka setengah armada Karnaval bakal lelayaran ing wulan Oktober kanthi rencana Karnaval kanggo terus nglakokake pelayaran sing divaksinasi.

Print Friendly, PDF & Email
  • Telung kapal liyane Karnaval bakal miwiti operasi tamu ing wulan September, lan papat maneh ing wulan Oktober.
  • Karnaval bakal terus nampani tamu sing durung divaksinasi ing papan, nanging kabeh tamu sing durung divaksinasi kalebu bocah-bocah, bakal ngalami tes pra-pelayaran lan pra-embarkasi.
  • Tamu lan penasehat perjalanan sing dikabari dikabari babagan rencana kapal sing bali.

Carnival Cruise Line dina iki ngumumake manawa ana telung kapal liyane sing bakal miwiti operasi tamu ing wulan September, lan papat liyane ing wulan Oktober - dadi total 15 kapal - amarga operasi kasebut sukses terus maju. Adhasar sukses sukses layanan awal lan tanggepan tamu tumrap pengalaman lan protokol kesehatan lan keamanan sing wis diterapake, Karnaval bakal terus ngoperasikake kabeh kapal kasebut minangka pelayaran sing divaksinasi paling ora Oktober.

Telung kapal kanggo wulan September yaiku Carnival Glory saka New Orleans, diwiwiti tanggal 5 September, Carnival Pride saka Baltimore, wiwit tanggal 12 September, lan Dream Carnival saka Galveston, wiwit tanggal 19 September.

Nganti Oktober, papat kapal tambahan sing bakal diwiwiti maneh yaiku Conquest Karnaval saka Miami, wiwit tanggal 8 Oktober, Kebebasan Karnaval saka Miami, tanggal 9 Oktober, Pamilihan Karnaval saka Port Canaveral, efektif tanggal 11 Oktober, lan Sensasi Karnaval saka Seluler, efektif 21 Oktober

Gegandhengan karo pengumuman iki, Carnival ngabari tamu lan agen lelungan babagan ekstensi nalika mandheg operasi nganti 5 September kanggo Karnaval Pride saka Baltimore, 11 September kanggo Impen Karnaval saka Galveston, 4 Oktober kanggo Naluk Karnaval saka Miami lan 16 Oktober kanggo Sensasi Karnaval saka Mobile . Pelayaran ing Karnaval Sunshine saka Charleston, Karnaval Ekstasi saka Jacksonville lan Karnaval Liberty saka Port Canaveral bakal dibatalake nganti Oktober 31. Kajaba iku, plancongan telung dina ing Karnaval Ajaib saka Long Beach tanggal 24 September lagi dibatalake, banjur Karnaval Ajaib bakal miwiti lelayaran saka Long Beach tanggal 27 September.

"Kita seneng banget babagan restart lan ngapresiasi dhukungan saka para tamu, agen perjalanan lan mitra plabuhan lan tujuan," ujare Christine Duffy, presiden Carnival Cruise Line. "Ing pungkasan wulan Juli, kita bakal duwe limang kapal ing rencana restart, kalebu introduksi layanan ing Mardi Gras, lan kita bakal nemokake kombinasi permintaan lan skor kepuasan tamu sing kuwat sing ana gandhengane karo pengalaman tamu sing positif. ”

Karnaval bakal terus nyambut tamu sing durung divaksinasi ing papan, nanging kabeh tamu sing durung divaksinasi kalebu bocah-bocah ing umur 12 taun, bakal ngalami tes pra-pelayaran lan pra-embarkasi lan nyoba maneh sadurunge debarkasi (ing pelayaran luwih saka patang dina) bebarengan karo biaya $ 150 saben wong kanggo ngisi biaya tes, nglaporake lan skrining kesehatan lan safety. Ing wektu iki, Karnaval mbatesi operasi program pemuda sing diawasi kanggo bocah lan remaja sing divaksinasi 12 taun utawa luwih. Tamu sing durung divaksinasi sing mangkat saka Florida (wiwit tanggal 31 Juli) lan Texas (wiwit tanggal 2 Agustus) uga kudu nuduhake bukti liputan asuransi lelungan, adhedhasar jadwal sing dilayari lan syarat-syarat pelabuhan lan tujuan sing dikunjungi. Langkah-langkah tambahan kasebut bakal ditindakake paling ora Oktober nanging bisa uga ditambah adhedhasar pandhuan saka para penasihat kesehatan lan medis umum lan syarat-syarat mitra tujuan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar