24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Air Canada Siap Sambung maneh Kanada lan AS Kanthi Nganti 220 Penerbangan Saben Dina

Air Canada Siap Sambung maneh Kanada lan AS Kanthi Nganti 220 Penerbangan Saben Dina
Air Canada Siap Sambung maneh Kanada lan AS Kanthi Nganti 220 Penerbangan Saben Dina
ditulis dening Harry Johnson

Jadwal komersial Air Canada bisa diatur kaya sing dibutuhake adhedhasar lintasan COVID-19 lan watesan pamrentah.

Print Friendly, PDF & Email
  • Jadwal trans-wates Kanada-AS sing paling jembar ndhukung ekonomi negara loro kasebut.
  • Jadwal musim panas saiki Air Canada kalebu 55 rute lan 34 tujuan ing AS
  • Aplikasi Air Canada mbisakake para pelanggan kanthi aman nyithak, ngunggah lan ngesahake asil tes COVID-19 sing ditambahake menyang kabeh penerbangan saka AS menyang Kanada.

Air Canada dina iki ngumumake jadwal trans-border musim panas sing saiki kalebu 55 rute lan 34 tujuan ing AS, kanthi nganti 220 penerbangan saben dinane antarane AS lan Kanada. Jadwal anyar kasebut cocog karo watesan larangan lelungan ing antarane rong negara ing tanggal 9 Agustus 2021, saéngga warga Amerika sing divaksinasi mlebu ing Kanada kanggo lelungan sing ora penting lan ngilangi syarat hotel karantina, syarat uji coba santai sing ngidini warga Kanada njupuk cendhak lelungan trans-border kurang saka 72 jam kanggo nindakake tes pra-entri ing Kanada, ing antarane langkah-langkah liyane supaya gampang dibatesi. 

"Nyuda watesan perjalanan sing diumumake saiki dening pamrentah federal minangka langkah penting adhedhasar ilmu pengetahuan, lan kita seneng banget mbangun jaringan Kanada-AS. Kanada lan Amerika Serikat duwe hubungan erat lan mulihake panyambungan udara bakal nyumbang kanggo pemulihan ekonomi kaloro negara kasebut. Air CanadaTradhisi sing bangga dadi maskapai asing paling gedhe ing AS dibayangke ing jadwal sing wis dikembangake kanggo nyedhiyakake macem-macem pilihan kanggo para pelanggan ing kaloro negara kasebut, narik kawigaten para pelanggan Kanada sing kepengin lelungan menyang tujuan AS sing populer, lan menyang AS warga sing pengin ngunjungi lan njelajah pemandangan Kanada sing apik lan keramahan. Jadwal kita uga ngidini lelungan terus sing gampang liwat hub ing Toronto, Vancouver lan Montreal menyang lan saka tujuan global. Kita ngrencanakake mulihake layanan menyang kabeh 57 tujuan AS sing sadurunge dilayani kaya sing diidini. Kita ngarep-arep tenan kanggo nampani para pelanggan, "ujare Mark Galardo, Wakil Presiden Senior, Perencanaan Jaringan lan Manajemen Pendapatan ing Air Canada.

"Kita seneng banget karo pengumuman iki lan ngarepake para tamu sing bali saka AS," ujare Marsha Walden, Presiden lan CEO Destinasi Kanada. "Saka kutha-kutha sing rame ing alam dadi alas lan pesisir sing apik banget nganti mozaik budaya pribumi lan global sing unik, saben dina ing Kanada nawakake petualangan anyar lan kesempatan kanggo sambung maneh karo sing penting. Tim Kanada siap dadi tuan rumah kanca-kanca Amerika! ”  

Solusi digital anyar liwat Air Canada App nyederhanakake syarat dokumen COVID-19 sing gegandhengan

Air Canada wis nggawe solusi digital anyar liwat Aplikasi Air Canada, saéngga para pelanggan bisa mabur saka AS menyang Kanada lan antarane Kanada lan milih tujuan Eropa kanthi gampang lan aman ngunggah lan ngunggah asil tes COVID-19 kanggo validasi kepatuhan syarat lelungan pamrentah sadurunge tekan bandara.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar