24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Berita Breaking Brunei Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Warta Breaking Indonesia News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Brunei Larangan Kabeh Entri Saka Indonesia Sawise Pungkasan COVID-19 Kasus Lonjakan

Brunei nglarang kabeh mlebu saka Indonesia sawise lonjakan kasus COVID-19
Brunei nglarang kabeh mlebu saka Indonesia sawise lonjakan kasus COVID-19
ditulis dening Harry Johnson

Indonesia dina Senin nyathet 34,257 kasus COVID-19 sing anyar lan 1,338 tiwas sajrone 24 jam kepungkur.

Print Friendly, PDF & Email
  • Persetujuan entri kanggo warga negara asing sing lelungan saka utawa liwat Indonesia ditanggepi sementara kanggo ditrapake nganti tekan kabar luwih lanjut.
  • Penundaan uga ditrapake kanggo warga negara asing sing wis diwenehi persetujuan sadurunge mlebu Brunei saka Indonesia.
  • Sawise nyathet wolung kasus impor saka Indonesia ing dina Minggu, Brunei nglaporake 14 kasus COVID-19 sing anyar sing dikonfirmasi saka Indonesia, Senin.

Pejabat pamrentah Brunei dina iki ngumumake manawa kabeh entri saka Indonesia ditangguhkan amarga kahanan COVID-19 ing Indonesia lan akeh kasus virus corona impor saka negara kasebut.

miturut Kantor Perdana Menteri Brunei (PMO)), sawise kahanan sing lagi ana karo COVID-19 ing Indonesia, persetujuan kanggo mlebu warga asing sing lelungan saka utawa liwat Indonesia ditanggepi sementara kanggo ditrapake nganti dilaporake, sing ditrapake kanggo perjalanan mlebu kabeh warga negara asing sing mangkat saka utawa liwat bandara apa wae ing Indonesia (penerbangan langsung) utawa lelungan saka Indonesia menyang Brunei liwat transit ing bandara liyane.

Kantor Perdana Menteri uga ujar manawa Kajaba iku, penundaan sementara uga ditrapake kanggo warga negara asing sing wis diwenehi persetujuan sadurunge mlebu Brunei saka Indonesia.

Indonesia dina Senin nyathet 34,257 kasus COVID-19 sing anyar lan 1,338 tiwas sajrone 24 jam kepungkur, ujare Menteri Kesehatan negara kasebut.

Sawise nyathet wolung kasus impor saka Indonesia ing dina Minggu, Brunei nglaporake 14 kasus COVID-19 sing anyar sing dikonfirmasi saka Indonesia ing dina Senin, lan nyebabake jumlah nasional dadi 305.

Miturut Menteri Kesehatan Brunei, kasus anyar kasebut yaiku kabeh warga negara Indonesia sing teka saka Indonesia liwat Singapura tanggal 12 Juli 2021.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar