Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata News Wire Plancongan Maneka Warta

Lotte Hotels & Resorts Jeneng CEO anyar Amerika

Pilih basa sampeyan
Lotte Hotels & Resorts Jeneng CEO anyar Amerika
Jim Petrus dadi CEO ing Lotte Hotels & Resorts Amerika
ditulis dening Harry Johnson

Lotte berencana mbukak luwih saka 20 hotel sajrone 5 taun mbesuk, target kutha gateway utama, pusat teknologi lan tujuan resor ing Amerika.

Print Friendly, PDF & Email
  • Jim Petrus minangka pimpinan industri umur 30 taun sing wis nyekel peran senior ing Blackstone / BRE Hotels and Resorts, Starwood Hotels and Resorts lan Hyatt Hotels.
  • Saiki Lotte duwe 34 properti kanthi total 11,200 kamar kanthi tambahan 3 properti ing pipa kasebut.
  • Janjian Petrus adhedhasar komitmen merek Korea Selatan sing mewah kanggo nggawe pengalaman unik lan menarik kanggo para tamu ing Amerika.

Lotte Hotels Corporation dina iki ngumumake manawa Jim Petrus wis diangkat dadi Chief Executive Officer Lotte Hotels and Resorts Americas, enggal ditrapake. Petrus minangka pimpinan industri umur 30 taun sing wis nyekel peran senior ing Hotel lan Resor Blackstone / BRE, Hotel lan Resor Starwood lan Hotel Hyatt. Janjian Petrus adhedhasar komitmen merek Korea Selatan sing mewah kanggo nggawe pengalaman unik lan menarik kanggo para tamu ing Amerika.

Lotte Hotel & Resor mlebu pasar Amerika Utara ing 2015 kanthi akuisisi hotel Lotte New York Palace sing apik ing Manhattan lan nambah jejak ing taun 2020 kanthi dibukak Lotte Hotel Seattle. Lotte berencana mbukak luwih saka 20 hotel sajrone 5 taun mbesuk, target kutha gateway utama, pusat teknologi lan tujuan resor ing Amerika. Saiki Lotte duwe 34 properti kanthi total 11,200 kamar kanthi tambahan 3 properti ing pipa kasebut. Merek Lotte Hotel kalebu Signiel, merek 6 bintang; L7, merek gaya urip; lan Lotte Hotels, merek tanda tangane.

"Sajrone karir Petrus sing misuwur, dheweke dadi penting kanggo mbangun budaya lan strategi bisnis sing paling apik kanggo kabeh merek sing wis disenengi. Kita optimistis banget kanggo kabeh sing ditawakake Jim menyang Lotte Hotels & Resorts lan kita seneng bisa nggawa dheweke sukses ing generasi sabanjure kanggo merek ing Amerika, ujare Pak David Kim, Presiden lan CEO Lotte Hotel Corporation. "Dheweke ngerti bisnis, perusahaan lan warga kita, lan aku yakin dheweke dadi pimpinan sing tepat kanggo ndamel budaya lan bisnis maju."

Sadurunge gabung karo Lotte Hotels & Resorts, Petrus gabung karo Blackstone / BRE Hotels and Resorts dadi Wakil Presiden Senior Asset Management- Hotels and Resorts Hawaii. Petrus uga nyekel sawetara peran penting karo Starwood Hotels and Resorts ing merek St. Regis kalebu Pimpinan Brand Global lan Wakil Presiden Operasi Senior. Sadurunge, dheweke nyekel sawetara jabatan senior karo Hyatt Hotels. Sajrone karir, Petrus uga duwe peran kepemimpinan sipil lan industri. Petrus lulusan sekolah hotel ing Universitas Negeri Michigan.

"Aku terhormat diwenehi kesempatan kanggo njupuk pucuk Lotte Hotels & Resorts ing Amerika," ujare Pak Petrus. "Aku duwe potensi banget kanggo merek Lotte Hotel, lan aku seneng duwe kesempatan kanggo nggawa kesadaran merek iki menyang pasar lelungan mewah lan gaya urip ing sudhut iki. Kanthi dhukungan saka tim luar biasa ing Korea, aku yakin manawa kita bakal maju strategi ekspansi sing saiki wis kasedhiya, lan uga nggawe budaya perhotelan sing luar biasa lan menehi kesempatan tuwuh anyar kanggo anggota tim, tamu lan investor. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar