24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Kanada Breaking News Warta Pamrentah Industri Hospitality News Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Plancongan Plancongan AS Mbukak maneh Kanada Border

Kanada Mbukak maneh Border AS

Pamrentah Kanada ngumumake dina iki yen bakal mbukak maneh watese menyang Amerika Serikat ing tanggal 7 September 2021, yen kahanan COVID-19 tetep disenengi.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Mbukak maneh tapel wates ditrapake kanggo para plancong sing divaksinasi kanthi lengkap sing wis rampung vaksinasi.
  2. Vaksinasi kasebut kudu ditindakake kanthi vaksin sing ditampa Pemerintah Kanada.
  3. Vaksin kasebut kudu diwenehake paling ora 14 dina sadurunge mlebu Kanada lan kudu nyukupi sarat mlebu tartamtu.

Wakil Presiden Eksekutif Asosiasi Umum dan Kebijakan Umum Asosiasi Perjalanan AS, Tori Emerson Barnes nerbitake pratelan ing ngisor iki babagan wara-wara manawa Kanada bakal miwiti ngakoni pengunjung sing divaksinasi kanggo lelungan sing ora penting:

"Kanada entuk hak iki lan kita ngapresiasi ngeculake garis wektu sing bakal ngidini warga Amerika sing divaksinasi ngunjungi lan nglintasi wates tanah sawise pirang-pirang wulan. Plancongan minangka komponen inti saka perekonomian lan penciptaan lapangan kerja, lan pengumuman dina iki bakal nyebabake rebound kalorone ing Kanada. Nalika wis negesake manawa vaksin ora dadi sarat kanggo plancongan, disaranake supaya kabeh wong Amerika entuk vaksin, lan kita menehi pujian marang Kanada kanggo miwiti proses iki kanggo mulihake lelungan wates.

"Kita ngajak pamarentah Biden supaya mbales maneh kanthi nemtokake tanggal lan rencana sing bakal disambut Pengunjung Kanada ing wates tanah AS. Plancongan darat nyumbang luwih saka separo kabeh kunjungan sewengi menyang AS dening pra-pandemi Kanada, dadi njupuk langkah iki - amarga tingkat vaksinasi sing kuat ing Kanada - bakal mbantu AS miwiti pembangunan kanthi aman kanthi pasar sumber nomer 1 internasional pengunjung.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar