24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Mbangun maneh Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

JetBlue ngumumake penerbangan New York lan Boston saka Kansas City

JetBlue ngumumake penerbangan New York lan Boston saka Kansas City
JetBlue ngumumake penerbangan New York lan Boston saka Kansas City
ditulis dening Harry Johnson

Dina iki, JetBlue nerbitake jadwal penerbangan lan wiwit adol tiket kanggo layanan nonstop antara Bandar Udara Internasional Kansas City lan Bandara Internasional Boston-Logan lan Bandara Internasional New York-JFK.

Print Friendly, PDF & Email
  • JetBlue wiwit ngladeni Kansas City.
  • Penerbangan menyang Boston lan New York City bakal diwiwiti tanggal 27 Maret 2022.
  • Tekane JetBlue menyang Kansas City ing musim semi sabanjure bakal dadi dorongan kanggo wilayah kasebut.

Ing April, JetBlue ngumumake tujuane kanggo miwiti ngladeni Kansas City. Saiki wis resmi lan Kansas City duwe maskapai anyar ing Maret 2022. Dina iki, JetBlue nerbitake jadwal penerbangan lan wiwit adol tiket kanggo layanan nonstop antara Bandar Udara Internasional Kansas City (MCI) lan Bandara Internasional Boston-Logan (BOS) lan New York Bandara Internasional -JFK (JFK). Penerbangan menyang kalorone pasar bakal diwiwiti tanggal 27 Maret 2022. Penerbangan Roundtrip wiwitane bakal digunakake sepisan saben dina.

Jadwal antara New York (JFK) lan Kansas City (MCI)
Saben dina wiwit tanggal 27 Maret 2022

JFK - Penerbangan MCI # 2221MCI - Penerbangan JFK # 2222
3: 25 pm - 5: 55 pm10: 20 am - 2: 25 pm

 
Jadwal antara Boston (BOS) lan Kansas City (MCI)
Saben dina wiwit tanggal 27 Maret 2022
 

BOS - Penerbangan MCI # 2363MCI - Penerbangan BOS # 2364
7:00 esuk - 9:346: 40 pm - 10: 31 pm

"Bola-bali nalika JetBlue mlebu pasar anyar, kita nolak tarif lan ngenalake klompok wisatawan anyar kanggo layanan sing menang, "ujare Andrea Lusso, perencanaan jaringan wakil presiden, JetBlue. "Kita siyap ngerjakake maneh nalika mlebu ing Kota Kansas musim semi sabanjure nalika tuwuh ing Midwest nalika nggawe jaringan kutha fokus ing New York lan Boston."

"Tekane JetBlue menyang Kansas City ing musim semi sabanjure bakal dadi dorongan kanggo wilayah kasebut lan bakal nggawa luwih akeh kompetisi ing rong tujuan paling populer ing pesisir wétan," ujare Pat Klein, direktur Departemen Penerbangan Kota Kansas.

JetBlue bakal ngoperasikake rute anyar nggunakake pesawat A220 anyar.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar