Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News tanggung jawab Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Airbus ngluncurake Pelatihan Pilot Berbasis Cloud

Airbus ngluncurake Pelatihan Pilot Berbasis Cloud
Airbus ngluncurake Pelatihan Pilot Berbasis Cloud
ditulis dening Harry Johnson

Mobile Airbus Training Training Suite minangka platform layanan adhedhasar langganan kanthi lingkungan kokpit virtual interaktif 3D kanggo Pelatihan Tipe pilot sing bola-bali lan awal.

Print Friendly, PDF & Email
  • Airbus ngembangake MATe kanthi portabilitas lan kompatibilitas.
  • MATe Suite kasedhiya minangka paket standar kanthi modul opsional lan layanan sing bisa disesuaikan miturut kebutuhan maskapai.
  • Pilot bisa nggunakake layanan kasebut kanggo olahraga kapan lan ing endi wae sing dikarepake.

Airbus ngluncurake Suite Mobile Airbus Training (MATe) Suite, platform layanan adhedhasar langganan kanthi lingkungan kokpit virtual interaktif 3D kanggo Pelatihan Tipe pilot sing berulang lan awal.

Airbus MATE sing dikembangake kanthi portabilitas lan kompatibilitas. Nggawe sukses Trainer Pengalaman Kokpit Airbus (ACE), simulator kokpit virtual lan interaktif sing digunakake ing pusat pelatihan Airbus kanggo kursus Lisensi Crew Penerbangan, solusi MATe diaktifake kanggo kabeh jinis piranti IT. Mula, pilot bisa nggunakake layanan kasebut kanggo olahraga kapan lan ing endi wae, kanthi pelatih bisa ngawasi lan ngetutake kemajuane liwat teknologi cloud paling anyar.  

Saiki kasedhiya kanggo Keluarga A320, MATe juara filsafat "adhedhasar kompetensi" penerbangan Airbus lan standar Referensi Latihan Penerbangan (AFTR). Solusi kasebut, sing nawakake macem-macem mupangat; penylametan ilmu sing luwih apik lan penghematan wektu sing signifikan kanggo piranti latihan lan simulator latihan tingkat sing luwih dhuwur, wis disambut dening maskapai penerbangan, kanthi perjanjian sing wis ditandatangani dening sawetara pelanggan; ing Eropa - Air malta - lan maskapai penumpang paling gedhe ing India -IndiGo.

MATe Suite kasedhiya minangka paket standar kanthi modul opsional lan layanan sing bisa disesuaikan miturut kebutuhan maskapai. Solusine bakal kasedhiya kanggo A330 lan A350 ing wiwitan 2022.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar