Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News tanggung jawab Rusia Breaking News Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Bandara Sheremetyevo Moskow Nggawe Solusi Anyar kanggo Kontrol Trotoar Airfield

Bandara Sheremetyevo Moskow Nggawe Solusi Anyar kanggo Kontrol Trotoar Airfield
Bandara Sheremetyevo Moskow Nggawe Solusi Anyar kanggo Kontrol Trotoar Airfield
ditulis dening Harry Johnson

Sistem Kontrol Kerusakan Berjalan Interaktif dikembangake sawise analisis lan tes sing tliti babagan solusi teknik sing beda.

Print Friendly, PDF & Email
  • Sistem anyar kanggo ngawasi kahanan landasan lapangan udara.
  • Sistem anyar bakal mbantu bandara nggawe perbaikan sing tepat wektu lan ngrancang perawatan jangka panjang. 
  • Sistem kasebut nyakup informasi rinci babagan cacat lapangan udhara lan perbaikan sing digawe.

Moscow Bandara Internasional Sheremetyevo wis ngembangake sistem informasi geografis modern kanggo ngawasi kahanan landasan lapangan udara lan ngewangi bandara kanggo ndandani lan ngrancang perawatan jangka panjang.  

Sistem Kontrol Kerusakan Berjalan Interaktif dikembangake sawise analisis lan tes sing tliti babagan solusi teknik sing beda. Nggunakake database bandara pusat Synchron lan minangka sumber data ing kahanan operasional nyata trotoar buatan kanggo kabeh elemen lapangan udara.

Sistem kasebut nyakup informasi rinci babagan cacat lan perbaikan lapangan udara sing digawe, kalebu visualisasi elemen lapangan udara tartamtu, lan duwe modul sing ngasilake laporan.

Sistem ngidini Bandara Sheremetyevo insinyur kanggo ngawasi kahanan ing trotoar buatan lan langsung nanggapi panyimpangan, amarga fitur sing nggambarake cacat ing peta bandara umum. Sistem kasebut uga nyathet informasi kritis babagan cacat spesifik landasan lapangan terbang, kalebu jinis lan sifat cacat, lokasi sing cacat, tanggal lan wektu cacat deteksi, dimensi cacat, lan derajat risiko sing ditampilake.

Sistem kasebut minangka alat sing efektif kanggo manajemen teknis lan finansial uga keamanan amarga mbantu manajemen bandara ing perencanaan finansial jangka panjang, ngramal sumber daya sing dibutuhake kanggo ndandani trotoar buatan lan ngontrol syarat-syarat perbaikan kanthi garansi.

Bandara Sheremetyevo kalebu pusat bandara TOP-5 ing Eropa, bandara Rusia paling gedhe babagan lalu lintas penumpang lan kargo. Ing taun 2020, bandara kasebut nyedhiyakake 19 yuta 784 ewu penumpang.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar