Airport aviation Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Warta Breaking Prancis Jerman Breaking News News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Ritel Perjalanan Langardère Ritel lan Mitra Bandara Mitra Kesepakatan Nuduhake Bebungah ing Peru

Ritel Perjalanan Langardère Ritel lan Mitra Bandara Mitra Kesepakatan Nuduhake Bebungah ing Peru

Lagardère Travel Retail lan Lima Airport Partners (LAP), perusahaan Fraport, ngrintis jaman anyar kanggo model bisnis Travel Retail kanthi menehi kontrak konsesi jangka panjang adhedhasar pamisahan bathi kanggo operasi eksklusif toko-toko Duty Free ing Jorge-Chávez International Bandara ing Peru.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Iki minangka implementasi skala besar pertama model bisnis sing wis dibahas ing industri.
  2. Model bisnis bakal luwih ngimbangi risiko lan keuntungan ing antarane bandara lan operator ritel.
  3. Tujuane yaiku kanggo ngeculake potensial pertumbuhan, malah luwih relevan karo konteks pandemi COVID-19 lan penurunan lalu lintas udara global sing nyebabake.

Ing tanggal 20 Juli, Ritel Perjalanan Lagardère lan Mitra Bandara Lima (LAP), perusahaan duweke mayoritas Fraport AG, nandatangani perjanjian jangka panjang kanggo Lagardère Travel Retail kanggo njupuk operasi Bebas Keuangan ing Bandara Lima. Wiwit wulan Januari 2022, konsesi 13 taun bakal kalebu pengenalan merek Duty Free Aelia ing toko bandara Duty Free, sing kalebu 3,000 meter persegi ruang komersial. Kesepakatan nuduhake bathi sing inovatif nyedhiyakake standar anyar sing diarepake kalorone mitra sajrone kahanan sing durung mesthi ing periode konsolidasi pasca COVID Model ritel iki, sing dadi fokus utama sajrone krisis, wis dibahas sawetara taun minangka evolusi sing dibutuhake kanggo nggedhekake potensial penjualan lan ngenalake keseimbangan sing luwih gedhe lan kesempatan anyar kanthi cara nuduhake risiko lan keuntungan ing antarane pihak.

Kesepakatan nuduhake bathi bakal mbukak potensial penghasilan sing signifikan kanggo Lagardère Travel Retail lan LAP, uga kesempatan investasi sing luwih gedhe - pungkasane entuk manfaat para wisatawan lan nambah pengalaman bandara ing pusat Bandar Udara Lima sing misuwur.

Ngomentari pengumuman iki, Dag Rasmussen, Ketua lan CEO, Lagardère Travel Retail, ujar: "Kita seneng banget yen nemokake ing LAP minangka mitra sing padha kaya sing wis nuduhake cara mikir sing paling inovatif lan pionir, saka milih operator liwat Proses Pemilihan Kemitraan inovatif nganti syarat kontrak. Nalika terus ngadhepi kahanan sing durung mesthi lan anyar ing wilayah Amerika Selatan, perjanjian nuduhake bathi kasebut minangka kapercayan saka LAP. Aku ngucapake matur nuwun banget marang kapercayan lan dhukungan kanggo nggawe teori dadi tumindak lan mbukak perspektif anyar kanggo model bisnis ing industri kita. Kita uga yakin iki minangka langkah kanggo kemitraan karo Bandara Lima lan pemegang saham mayoritas Fraport, supaya kita kabeh bisa nggedhekake keahlian global lan nggayuh sukses ing panggon liya. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar