24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Cruising Industri Hospitality Warta Mewah News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Karnaval Makaryakke 75% Kapasitas Armada ing Pungkasan taun 2021

Karnaval Makaryakke 75% Kapasitas Armada ing Pungkasan taun 2021
Karnaval Makaryakke 75% Kapasitas Armada ing Pungkasan taun 2021
ditulis dening Harry Johnson

Karnaval terus nggawe momentum kanggo miwiti maneh plancongan plancongan kanthi pelayaran sing diumumake saiki ana ing 54 kapal nganti pungkasan 2021 ing wolung merek garis pelayaran.

Print Friendly, PDF & Email
  • AIDA Cruises, Carnival Cruise Line, Costa Cruises, Cunard, Holland America Line, Princess Cruises, P&O Cruises (UK) lan Seabourn ngumumake rencana kanggo nerusake operasi tamu.
  • Secara kolektif, merek kasebut terus nerusake operasi saka pelabuhan ing saindenging jagad kanthi nggunakake pendekatan bertahap.
  • Pelayaran kasebut kalebu protokol kesehatan sing ditingkatake sing dikembangake bebarengan karo pamrentah lan pejabat kesehatan.

Karnaval Corporation & plc dina iki ngumumake bakal ngarepake operasi pelayaran tamu kanthi 65% saka total kapasitas armada ing pungkasan taun 2021 ing wolung merek kapal pesiar sing misuwur ing saindenging jagad. Kajaba iku, Karnaval Cruise Line ngumumake rencana sing mbayangake kabeh armada merek kasebut bali menyang layanan ing pungkasan taun 2021, sing bakal nambah kapasitas operasional Carnival Corporation nganti meh 75% ing pungkasan taun.

Wolung sangang merek perusahaan - AIDA Cruises, Carnival Cruise Line, Costa Cruises, Cunard, Baris Holland America, Princess Cruises, P&O Cruises (UK) lan Seabourn - ngumumake rencana kanggo nerusake operasi tamu ing 54 kapal nganti akhir taun 2021, kanthi meh setengah kapasitas diwakili kapal sing homeport ing AS Saliyane kapal-kapal sing sadurunge diumumake dening merek perusahaan, Carnival Cruise LineTujuane kanggo bali menyang layanan armada lengkap ing taun 2021 bakal nambah sangang kapal liyane, total 63 kapal nganti saiki sing diarepake bisa nerusake operasi tamu taun iki. Pengumuman restart merek luwih lanjut diarepake ing sawetara minggu kepungkur, kalebu rencana resume kanggo luwih akeh kapal lan itineraries ing taun 2021.

Secara kolektif, merek kasebut terus nerusake operasi saka plabuhan ing saindenging jagad kanthi nggunakake pendekatan bertahap, kalebu pelayaran ing AS, Karibia, Eropa lan Mediterania, uga itineraries sing direncanakake ing Amerika Tengah lan menyang Antartika, lan liya-liyane. Pelayaran kasebut kalebu protokol kesehatan sing ditingkatake sing dikembangake bebarengan karo pamrentah lan pejabat kesehatan, lan diwenehake kanthi pandhuan saka para ahli kesehatan, epidemiologis, lan kebijakan publik perusahaan.

Ing ngisor iki ngringkes pengumuman restart merek Carnival Corporation nganti saiki nganti pungkasan taun 2021.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar