Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

United Airlines ngarepake bakal ngasilake bathi ing Q3 2021

United Airlines ngarepake bakal ngasilake bathi ing Q3 2021
CEO United Airlines, Scott Kirby
ditulis dening Harry Johnson

United Airlines ngarepake bathi terus amarga luwih akeh bisnis bali pungkasan musim panas lan nganti taun 2022, kanthi pamrih sing dikarepake diantisipasi ing taun 2023.

Print Friendly, PDF & Email
  • United Airlines ngumumake asil finansial kuartal kaping pindho 2021.
  • United nyumurupi luwih cepet tinimbang pamulihan bathi sing diarepake.
  • Proyek maskapai ngasilake penghasilan pra-pajak sing disetel kanthi positif ing paruh kapindho 2021.

United Airlines (UAL) dina iki ngumumake asil finansial kuartal kaping 2021. Perusahaan saiki ngarepake penghasilan pra-pajak sing disetujoni kanthi positif ing kuartal kaping telu lan kaping papat 2021 nalika rebound permintaan lelungan.

Kinerja kuartal kedua perusahaan umume ngluwihi pangarepan asli amarga jangka panjang internasional lan lelungan bisnis luwih cepet tinimbang sing diantisipasi, bebarengan karo paningkatan asil panen. Maju, perusahaan ngarepake bathi terus amarga luwih akeh bisnis bali pungkasan musim panas lan tekan taun 2022, kanthi pamrih sing dikarepake diantisipasi ing taun 2023.

"Thanks kanggo profesionalisme lan ketekunan karyawan United sing wis kerja keras kanggo ngurus para pelanggan liwat pandemi, maskapai penerbangan wis entuk titik balik sing penting: kita ngarep-arep bisa ngasilake maneh," jarene Airlines CEO Scott Kirby. "Nalika metu saka krisis sing paling ngganggu perusahaan sing diadhepi, saiki kita fokus marang strategi United Next sing bakal ngowahi pengalaman para pelanggan lan bisa ngatasi potensi sing luar biasa saka United."

Asil Keuangan Triwulan II

  • Dilaporake kapasitas kuartal kaping 2021 mudhun 46% dibandhingake karo kuartal kaping loro 2019.
  • Dilaporake rugi kuartal kaping 2021 $ 0.4 milyar, rugi bersih sing disesuaikan $ 1.3 milyar.
  • Dilaporake kuartal kaping 2021 total pendapatan operasional $ 5.5 milyar, mudhun 52% dibandhingake kuartal kaping loro 2019.
  • Dilaporake kuartal kaping 2021 Total Revenue per Available Seat Mile (TRASM) mudhun 11.3% dibandhingake karo kuartal kaping loro 2019.
  • Dilaporake biaya operasi kuartal kaping 2021 mudhun 42%, mudhun 32% ora kalebu biaya khusus (kredit), dibandhingake karo kuartal kaping loro 2019.
  • Dilaporake margine pajak sadurunge kuartal kaping 2021 negatif 10.3%, negatif 29.2% kanthi basis sing disetel.
  • Dilaporake kuartal kaping 2021 pangaturan sing disetel sadurunge Bunga, Pajeg, Susut Nilai lan Amortisasi (EBITDA) margine negatif 10.7%.
  • Mundhakake dana sing dijamin kanthi dijamin kabeh jaringan slot, rute, lan gerbang United - kalebu $ 4 milyar kanggo penawaran obligasi pribadi, utang jangka $ 5 milyar, lan fasilitas kredit puteran $ 1.75 milyar. Iki minangka sing pertama saka Financing lan transaksi pembiayaan non-gabungan paling gedhe ing sejarah maskapai.
  • Dilaporake kuartal kaping 2021 sing mungkasi likuiditas sing kasedhiya7 udakara $ 23 milyar.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar