24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Antigua & Barbuda Breaking News Warta Breaking Bahama Warta Breaking Barbados Breaking News Internasional Caribbean Warta Breaking Grenada Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Jamaika Warta Mewah News Resorts Romantis Pernikahan Bulan Madu Warta Breaking Saint Lucia Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Pesenan lan Plancongan kanthi Kapercayan ing Resor Sandal

Sandal Resorts - preinan tanpa kuatir

Apa tamu wis nate nginep ing salah sawijining Resor Sandal sing mewah, utawa yen bakal dadi plancong mung mikirake saiki, ing Sandals pengalaman plancongan yaiku plancongan tanpa kuwatir.

Print Friendly, PDF & Email
  1.  Sandals Resorts nampilake praktik lan kabijakan sing paling apik sing dirancang kanggo nggawe atine tamu tenang.
  2. Apa pesenan sing wis ana utawa sing bakal digawe, tamu bisa yakin manawa Sandal wis nutupi.
  3. Saka asuransi perlindungan lelungan nganti batal kamar gratis nganti kebersihan lan liya-liyane, Sandal wis mikir babagan saben aspek plancongan tanpa stres.

Asuransi Rencana Perlindhungan Plancongan kasedhiya ing Kita!

Ngewangi nglindhungi kebutuhan sampeyan minangka Prioritas Kita! Ngenalake anyar kita Rencana Perlindhungan Plancongan. Sampeyan lan wong sing dikasihi bisa ngrasakake surga ngerti kabeh leladen sing digawe saiki nganti 31 Agustus 2021 kanggo lelungan nganti 31 Desember 2022 kanthi otomatis bakal nampa jaminan asuransi kanggo biaya kesehatan sajrone plancongan lan uga kalebu sawetara mupangat nalika sampeyan ora ana. Paling apik, yaiku kanggo kita, dituku atas jeneng lan bagean saka reservasi Sandal.

Pembatalan Kamar Gratis Lan Entuk Pembayaran 100%

Pembatalan kamar gratis kanggo reservasi dibatalake 31 dina utawa luwih sadurunge tanggal mriksa (kajaba Suites Over-the-Water). Iki mung ditrapake kanggo bagean tanah / kamar pesenan. Pembatalan penerbangan dikenani dhendha lan watesan maskapai penerbangan.

Protokol Platinum Kebersihan

Protokol tambahan lan standar kebersihan sing dijamin kanggo mesthekake upaya kesehatan lan keamanan sing luwih dhuwur kanggo tamu sing golek katenangan ing Karibia.

US / Kanada Masih Entuk Uji Coba COVID-19 Gratis Ing Resor

Kabeh mangkat menyang AS lan Kanada kudu melu tes COVID-19 kanggo mlebu maneh. Kanggo mesthekake yen iki paling sithik gangguan ing plancongan, sampeyan duwe kemampuan supaya sampeyan bisa nyoba tes antigen COVID-19 gratis kanggo warga AS lan tes PCR kanggo warga Kanada kanthi nyenengake ing resort sampeyan. Tes bakal ditindakake dening profesional medis sing disetujoni lan dipraktekke kanthi kenyamanan maksimal lan gangguan minimalake kanggo pengalaman plancongan umume. Iki bakal rampung sajrone 72 jam sadurunge budhal lan asil tes sampeyan bakal kasedhiya sajrone 24-48 jam.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar