Breaking News Internasional Kabar Olahraga Industri Hospitality News Keslametan Thailand Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Turis Golek Phuket Nightlife Ends Promptly ing 9

Kehidupan wengi Phuket

Pejabat lokal Thailand ing Phuket nutup panggonan sing beboyo lan nundha kegiyatan sing bisa ngirim COVID-19 kanthi nightlife Phuket ditutup jam 9.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Penundaan iki mengaruhi pub, bar, lan papan hiburan liyane sing mbutuhake bisnis dipateni jam 9 wengi.
  2. Uga kalebu ing mandhat nutup jam 9 yaiku restoran lan pusat perbelanjaan.
  3. Toko Karaoke, stadion tinju, lapangan adu jago, lan kompetisi manuk uga kudu tundhuk karo wektu panutupan.

Gubernur Phuket Narong Woonsew nandatangani perintah kanggo nutup papan kasebut lan mungkasi kegiatan sing bisa nyebar COVID-19.

Dheweke kalebu pusat perbelanjaan lokal sing bisa tetep mbukak nganti jam 9 bengi lan sekaligus matesi jumlah pelanggan lan nundha kegiatan promosi lan layanan mesin game lan taman hiburan.

Makan ing restoran kudu mandheg jam 9 bengi. Pejabat pamimpin lokal lan karyawan organisasi pamrentah lokal ora kudu ninggalake Phuket kajaba duwe alasan mendesak lan nampa persetujuan saka atasan.

Prentah kasebut diwiwiti tanggal 20 Juli, lan diwiwiti nganti tanggal 2 Agustus. Tindakan pamrentah iki kanggo nanggepi paningkatan kasus COVID-19 ing macem-macem wilayah ing Phuket.

Apa sing dipikirake masarakat

Umume wong ing Thailand (udakara 61 persen) mikir yen kahanan saiki karo COVID-19 ora bakal ngrampungake awake dhewe nganti pirang-pirang taun wiwit saiki, miturut survey pendapat sing ditindakake dening Poll Suan Dusit.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar