24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Kenya Breaking News News Keslametan transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pesawat penumpang Skyward Express nabrak Kenya

Skyward Express Dash8
Skyward Express Dash8
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Penumpang ing penerbangan komersial Skyward Express ing Kenya begja nalika uwal saka cilaka lan pati sawise nabrak ing sisih adoh negara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Rencana penumpang regional sing dioperasikake kacilakan Skyward Express mlebu ing Kenya awan mau.
  2. Nyetujoni Administrasi Penerbangan Sipil Kenya, kabeh penumpang bisa lolos saka pesawat kasebut. Ora dilaporake pesawat kas
  3. Kecelakaan pesawat kasebut tiba ing pangkalan militer KKenya ing Elwak, ing provinsi Mandera sing adoh

Pesawat penumpang cilik sing dioperasikake maskapai regional ing Nairobi Skyward Express bisa nabrak lemah ing Boru Hache cedhak Kenya- Somali - tapel wates Ethiopia.

Pesawat kasebut katon minangka Dash8- Q 300

Mandera minangka ibukutha County Mandera ing tilas Provinsi Timur Laut Kenya. Dununge udakara 3 ° 55′N 41 ° 50′E, cedhak wates karo Somalia lan Ethiopia.

Skyward Express, yaiku maskapai penerbangan pribadi sing operasi ing Kenya. Nglayani tujuan lokal, saka rong pangkalan operasi ing Bandara Wilson kanggo penumpang lan Bandara Internasional Jomo Kenyatta kanggo momotan. Kaloro bandara kasebut dununge ing Nairobi, ibukutha Kenya.

Maskapai kasebut njaga kantor pusat ing Bandara Wilson, ing Nairobi, kutha paling gedhe ing Kenya lan ibukutha negara kasebut. Bandara Wilson dununge udakara 5 kilometer (3 mi), kanthi dalan, sisih kidul-kulon tengah kutha.

Maskapai iki njaga bangunan pribadi ing Bandara Wilson, kanggo panggunaan eksklusif staf Skyward Express lan klien. Bangunan kasebut "dilengkapi karo kantin modern", lan uga fasilitas liyane.

Skyward Express didegaké ing 2013, kanthi rong pilot; sing siji dadi ketua maskapai penerbangan, lan sing liyane dadi direktur pengurus. Skyward Express olèh warisan sawetara peralatan lan sawetara rute sing durung aktif Skyward International Aviation.

Kanthi mandhek layanan dening Skyward International Aviation, loro pilot sing duwe lisensi, Mohamed Abdi lan Issack Somow miwiti Skyward Express lan miwiti operasi komersial ing taun 2013. Wiwitane, maskapai kasebut nawakake layanan charter lan kargo penumpang antara Nairobi, Kenya, lan tujuan ing Somalia tetanggan. Layanan kasebut kalebu kiriman miraa saka Nairobi menyang Somalia.

Kanthi akuisisi luwih akeh pesawat, maskapai kasebut wis nggedhekake lan nggawe macem-macem layanan penumpang lan kargo kanggo nyakup luwih akeh tujuan lan frekuensi menyang kabupaten sisih lor-kulon Kenya sing kaya minyak lan obyek wisata pesisir.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar