Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Warta Mewah News Mbangun maneh tanggung jawab Blanja Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Internet Babagan Babagan Bakal Nduwe Peran sing Luwih Luwih Ing Lelungan Pasca Pandemi

Internet Babagan Babagan Bakal Nduwe Peran sing Luwih Luwih Ing Lelungan Pasca Pandemi
Internet Babagan Babagan Bakal Nduwe Peran sing Luwih Luwih Ing Lelungan Pasca Pandemi
ditulis dening Harry Johnson

Piranti teknologi sing bisa dipakai ing bandara lan terminal transportasi liyane bisa ngidini para plancong nindakake prosedur jarak sosial sing bener lan tetep tindakake pandhuan kepatuhan kesehatan lan keamanan liyane, sing nyebabake COVID-19 nyebar lan nggawe lelungan rumangsa aman.

Print Friendly, PDF & Email
  • Aplikasi sing nyambung bisa nggawe aliran pariwisata luwih aman ing saindhenging kutha utawa tujuan sing cerdas, kanthi menehi peringatan wektu nyata babagan rame.
  • Aplikasi sing nyambung uga bisa ngatasi rasa kuwatir ing wilayah pribadi.
  • Salah sawijining sebab utama sektor lelungan lan pariwisata dadi lambat ing pamulihan yaiku rasa wedi kesehatan lan keamanan ing antarane para konsumen.

Teknologi Internet of Things (IoT) bisa mbantu nyuda masalah para lelungan babagan kesehatan pribadi lan kesejahteraan, saengga perusahaan lelungan lan pariwisata bisa nglumpukake akeh data kanggo macem-macem mupangat internal lan eksternal. Ahli industri nyathet manawa teknologi iki bakal duwe peran luwih gedhe sajrone lelungan pasca pandemi.

Laporan tematik paling anyar, 'IoT in Travel & Pariwisata', negesake manawa piranti teknologi sing bisa dipakai ing bandara lan terminal transportasi liyane bisa ngidini para plancong nindakake prosedur jarak sosial sing bener lan tetep nindakake pedoman kepatuhan kesehatan lan keamanan liyane, sing nyebabake panyebaran Covid-19 lan njaga lelungan rumangsa aman.

Aplikasi sing nyambung bisa nggawe aliran pariwisata luwih aman ing saindhenging kutha utawa tujuan sing cerdas, kanthi menehi peringatan wektu nyata babagan rame. Peringatan kasebut bisa dikirim menyang piranti seluler para pelancong liwat teknologi beacon, menehi saran supaya njupuk rute alternatif, sing minimalake risiko kontraksi virus nalika istirahat kutha.

Aplikasi sing nyambung uga bisa ngatasi rasa kuwatir ing wilayah pribadi. Contone, HiltonTeknologi 'Kamar sing Disambungake' ngidini tamu nggunakake aplikasi Hilton Honors kanggo ngatur akeh perkara sing kudu ditindakake kanthi manual ing kamar tamu. Saka ngontrol suhu lan pencahayaan nganti nutupi TV lan jendhela, teknologi IoT ngidini tamu nyuda kaping pirang-pirang sing kudu nutul permukaan sing bisa kontaminasi.

COVID-19 wis ngilangi lelungan lan pariwisata. Salah sawijining sebab utama sektor kasebut supaya alon-alon pulih yaiku rasa wedi kesehatan lan keamanan ing antarane para konsumen, sing dikuatake dening pamrentah. Miturut ahli industri, 85% konsumen isih 'banget', 'cukup' utawa 'rada' prihatin babagan kesehatan amarga pandemi kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar