24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Olahraga News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

IATA: Penumpang yakin karo Keamanan Onboard, Nganggo Topeng Dhukungan

IATA: Penumpang yakin karo Keamanan Onboard, Nganggo Topeng Dhukungan
Willie Walsh, Direktur Jenderal IATA
ditulis dening Harry Johnson

Umume para plancong udhara yakin manawa bakal aman lelungan udhara lan nyandhang topeng ing wektu sing cedhak.

Print Friendly, PDF & Email
  • 85% penumpang yakin pesawat wis diresiki lan diinfeksi.
  • 65% penumpang setuju udhara ing pesawat kaya resik kaya ruang operasi.
  • 89% penumpang yakin langkah proteksi diterapake kanthi apik.

International Asosiasi Transportasi Udara (IATA) nglaporake manawa adhedhasar survey penumpang paling anyar sing ditindakake wulan Juni, umume para plancong udhara yakin babagan keamanan lelungan udara lan nyandhang topeng ing wektu sing cedhak. Nanging, mayoritas uga frustasi karo "faktor kerumitan" ing sekitar protokol COVID-19, kalebu kebingungan lan ora yakin babagan aturan lelungan, syarat uji coba, lan biaya tes sing akeh banget. 

Survei 4,700 wisatawan ing 11 pasar ing saindenging jagad nuduhake manawa:

  • 85% yakin pesawat wis diresiki lan diinfeksi
  • 65% setuju udara ing pesawat iku resik kaya ruang operasi

Antarane wong-wong sing wis lelungan wiwit wulan Juni 2020, 86% rumangsa aman amarga ana COVID-19:

  • 89% yakin langkah-langkah proteksi diterapake kanthi apik
  • 90% yakin manawa personel maskapai nindakake tugas sing apik kanggo ngetrapake langkah kasebut

Penumpang pancen ndhukung topeng nganggo topeng (83%) lan ketat aturan topeng (86%), nanging mayoritas uga yakin sarat topeng kasebut kudu dibesarkan.

"Pelancong udara ngerti lan ngurmati langkah-langkah keamanan sing ditindakake kanggo nyilikake risiko panularan COVID-19 sajrone lelungan udara. Lan padha ndhukung kelanjutan langkah kasebut anggere perlu, nanging uga ora pengin langkah kasebut tetep. Kangge, kita kabeh kudu ngormati aturan lan keamanan para penumpang. Ora bisa ditampa manawa insiden penumpang sing ora sopan wis tikel kaping pindho dibandhingake karo taun 2019, lan paningkatan tumindak kasar banget minangka panyebab utama kuwatir, ”ujare Willie Walsh, Direktur Jenderal IATA.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar