24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Warta Pamrentah Industri Hospitality Mexico Breaking News News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

AS ngluwihi penutupan wates tanah karo Kanada lan Meksiko

AS ngluwihi penutupan wates tanah karo Kanada lan Meksiko
AS ngluwihi penutupan wates tanah karo Kanada lan Meksiko
ditulis dening Harry Johnson

Ora angel ngerti kepiye ngidini wong Kanada sing divaksinasi mlebu ing AS nyebabake ancaman kesehatan masarakat nalika lelungan ing AS ora diwatesi.

Print Friendly, PDF & Email
  • Penutupan tapel wates Kanada sing terus-terusan nyebabake ekonomi US $ 1.5 milyar ing ekspor lelungan potensial saben wulan.
  • Kamar Dagang Kanada langsung ngritik babagan penutupan wates AS paling anyar.
  • Watesan wates tanah AS ora nglarang warga AS lan warga permanen sing sah bali menyang Amerika Serikat.

Pamrentah Amerika Serikat dina iki ngumumake manawa penutupan tapel wates tanah karo Kanada lan Meksiko menyang lelungan sing ora penting kayata pariwisata wis ditambah nganti tanggal 21 Agustus.

Kamar Dagang Kanada langsung ngritik babagan penutupan wates AS paling anyar. Miturut presiden lan CEO kamar kasebut, Perrin Beatty, langkah AS "mabur ngadhepi ilmu pengetahuan lan data kesehatan masyarakat paling anyar."

"Ora angel ngerti kepiye ngidini wong Kanada sing divaksinasi mlebu ing AS nyebabake ancaman kesehatan masarakat nalika lelungan ing AS ora diwatesi," ujare Beatty.

The Amerika Serikat terus nambah watesan ing Kanada lan Meksiko saben wulan wiwit Maret 2020.

Watesan wates tanah AS ora nglarang warga AS lan warga permanen sing sah bali menyang Amerika Serikat. Kaya ekstensi sadurunge, DHS ujar manawa isih pengin ngupayakake utawa mbatalake watesan sadurunge tanggal 21 Agustus.

Asosiasi Plancongan AS nerbitake pratelan ing ngisor iki babagan woro-woro manawa watesan watesan AS ing Meksiko lan Kanada wis ditambah:

"Saben dina yen wates kita tetep ditutup luwih suwe tundha pamulihan industri kita, nyebabake kerusakan luwih gedhe kanggo jutaan wong Amerika sing rezeki gumantung saka lelungan. Penutupan tapel wates Kanada sing terus-terusan nyebabake ekonomi US $ 1.5 milyar ing ekspor lelungan potensial saben wulan.

"Amarga tingkat vaksinasi sing kuat ing loro-lorone wates, bisa kanthi aman mbukak maneh menyang pasar sumber nomer 1 kanggo pengunjung internasional. Plancongan darat nyumbang luwih saka separo kabeh kunjungan sewengi menyang AS dening pra-pandemi Kanada, ngasilake ekspor plancongan sing penting kanggo ndhukung pekerjaan Amerika sing penting.

"Kanada nelpon kanthi tepat kanggo ngeculake garis wektu kanggo warga Amerika sing divaksinasi nyebrang tapel wates tanah lan ngunjungi, lan wis kliwat wektu AS males: Ora ana bedane antara Kanada sing divaksinasi kanthi lengkap karo Amerika sing divaksinasi. Kita meksa pamrentah Biden kanggo nemtokake tanggal lan rencana kanthi cepet supaya bisa nampani pengunjung Kanada ing wates tanah AS. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar