Australia Breaking News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality rapat News Mbangun maneh tanggung jawab Olahraga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

IOC: Olimpiade Musim Panas 2032 Bakal Diadegake dening Brisbane Australia

IOC: Olimpiade Musim Panas 2032 Bakal Diadegake dening Brisbane Australia
IOC: Olimpiade Musim Panas 2032 Bakal Diadegake dening Brisbane Australia
ditulis dening Harry Johnson

Brisbane minangka siji-sijine calon kutha sing dadi tuan rumah Olimpiade Musim Panas ing taun 2032.

Print Friendly, PDF & Email
  • Brisbane, Australia wis dipilih dadi tuan rumah Olimpiade Musim Panas 2032.
  • Brisbane nampa 72 ya lan 5 ora swara saka 77 swara sing valid.
  • Suara ing dina iki minangka kapercayan manawa Brisbane lan Queensland bakal main Olimpiade lan Paralimpik Game 2032 sing apik banget.

The Komite Olimpiade Internasional (IOC) ngumumake manawa Brisbane, Australia wis dipilih dadi kutha tuan rumah Olimpiade Musim Panas 2032.

Brisbane minangka siji-sijine calon kutha sing dadi tuan rumah Olimpiade Musim Panas ing taun 2032.

"Kertu suara rahasia kasebut dianakake ing Sesi 138th ing Tokyo, rong dina sadurunge Upacara Pembukaan kanggo Olimpiade, kanthi larangan COVID-19 sing ketat," ujare IOC ing sawijining pernyataan. "Brisbane nampa 72 ya lan 5 ora ana swara saka 77 swara sing sah."

Ngomentari pilihan Brisbane, Presiden IOC Thomas Bach ujar: "Visi lan rencana Brisbane 2032 rencana strategi nasional lan nasional jangka panjang kanggo pangembangan sosial lan ekonomi ing Queensland lan Australia, lan nglengkapi target Gerakan Olimpiade sing digambarake ing Agenda Olimpiade 2020 lan 2020 + 5, nalika fokus nyedhiyakake pengalaman olahraga sing apik kanggo para atlit lan penggemar. ”

"Swara dina iki minangka kapercayan manawa Brisbane lan Queensland bakal main Olimpiade lan Paralympic Games 2032 sing megah," ujare Bach. "Kita wis akeh krungu umpan balik positif saka Anggota IOC lan Federasi Internasional sawetara wulan kepungkur."

Australia dadi papan kanggo Olimpiade ing rong acara kepungkur, kanthi Melbourne dadi tuan rumah Olimpiade ing taun 1956 lan Sydney ing taun 2000.

Sawise Olimpiade Musim Panas ing Tokyo, Paris bakal dadi tuan rumah Game Musim Panas ing taun 2024 lan Los Angeles - ing taun 2028.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar