aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Prancis Warta Pamrentah Industri Hospitality News Mbangun maneh Seychelles Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Seychelles Sugeng Relaksasi Watesan Lelungan dening Prancis

Logo Seychelles 2021

Menteri Luar Negeri lan Pariwisata Seychelles, Pak Sylvestre Radegonde, nampi sambutan paling anyar dening Prancis kanggo ngendhaleni larangan perjalanan kanggo warga negarane, sing bakal ngidini wong sing divaksinasi marang COVID-19 bisa lelungan menyang negara-negara Daftar Merah kalebu Seychelles.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pelancong kudu nuduhake bukti babagan vaksinasi lengkap karo vaksin sing disaranake dening Badan Obat Eropa 2 minggu sadurunge lelungan.
  2. Kajaba iku, dheweke kudu nuduhake RT-PCR negatif nalika budhal.
  3. Pelancong uga ora bakal ditampilake tes utawa kudu ngisolasi awake dhewe bali menyang Prancis.

Ing tanggal 18 Juli, para pelancong sing nuduhake bukti vaksin lengkap karo vaksin sing disaranake dening Badan Obat Eropa (Pfizer / Comirnarty, Moderna, AstraZeneca / Vaxzeveria / Covishield lan vaksin Janssen) rong minggu sadurunge lelungan lan bisa nuduhake RT- negatif PCR nalika budhal saiki bisa lelungan metu saka Prancis menyang Seychelles lan uga ora bakal diwenehi tes utawa kudu ngisolasi dhewe nalika bali menyang Prancis. Nanging para pelancong sing durung divaksinasi isih kudu tetep tundhuk marang watesan sing abot sing ditindakake para panguwasa Prancis.

"Iki minangka warta apik banget kanggo kita, lan sanajan isih ana ing dhaptar abang ing negara kasebut, kita menehi keputusan babagan panguwasa Prancis supaya ngeculake larangan tumrap warga negarane sing, sawise njupuk tanggung jawab pribadi lan kolektif kanggo nglindhungi awake dhewe lan kanca-kancane saka COVID -19, saiki bisa lelungan menyang Seychelles. Minangka tujuan, kita ngarep-arep supaya para pengunjung Prancis la bienvenue maneh menyang pantai, "ujare Menteri Radegonde.

Prancis biasane dadi salah sawijine wong SeychellesPasar sumber pariwisata utama, nyumbang 11 persen saka 384,204 pengunjung sing ngunjungi tujuan pulau ing taun 2019. Pengunjung Prancis nglindhungi macem-macem perusahaan pariwisata, saka properti mewah nganti omah wisma lan perusahaan mandiri. Seychelles ndeleng penurunan 92 persen pengunjung saka Prancis sawise serangan pandemi kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar