24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel China Breaking News angkara News Lelungan Rel Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

12 penumpang sepur tiwas, 5 cilaka ing trowongan subway sing kebanjiran ing China

12 penumpang sepur tiwas, 5 cilaka ing trowongan subway sing kebanjiran ing China
12 penumpang sepur tiwas, 5 cilaka ing trowongan subway sing kebanjiran ing China
ditulis dening Harry Johnson

Pamaréntah subway mandheg mandhegake lalu lintas sepur lan nyuda kabeh tenaga, nanging siji sepur mandheg ing bagean trowongan sing banjir.

Print Friendly, PDF & Email
  • Terowongan kereta bawah tanah dibanjiri kutha Zhengzhou, China.
  • Buruh kereta bawah tanah ngungsi 500 saka sepur sing kebanjiran.
  • 12 wong ora bisa ditulungi lan tiwas ing banjir.

Miturut pratelan sing dikirim ing jejaring sosial China Weibo dening panguwasa regional Henan, paling ora 12 wong tiwas lan 5 wong cilaka nalika trowongan bawah tanah dibanjiri ing kutha Zhengzhou, pusat administrasi provinsi Henan China tengah-tengah.

Hujan deres ing Henan nyebabake banyune akeh banget ing parkiran ing sadhuwure bagean Line Subway Zhengzhou ing jalur 5. Pungkasane, banyu banjir mlebu ing trowongan kasebut.

Pamaréntah subway mandheg mandhegake lalu lintas sepur lan nyuda kabeh tenaga, nanging siji sepur mandheg ing bagean trowongan sing banjir.

Buruh kereta bawah tanah ngatur evakuasi, ngewangi udakara 500 penumpang supaya bisa uwal saka kreta sing kebanjiran.

"12 wong ora bisa ditulungi, dheweke mati. Lima wong cilaka lan dirawat ing rumah sakit, ”ujare pejabat kutha.

Sajrone 24 jam kepungkur, udakara udakara 2 lan 3.5 inci curah hujan kacathet ing distrik tengah lan kulon Henan. Ing pusat administratif wilayah kasebut, Zhengzhou, angka kasebut antara 10 lan 13 inci. Miturut ramalan cuaca, udakara udakara 10.25 inci udan ing wilayah kasebut saiki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar