Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Layanan Seaplane Pertama Ing Antarane Pelabuhan Boston lan Manhattan Diumumake

Layanan Seaplane Pertama Ing Antarane Pelabuhan Boston lan Manhattan Diumumake
Layanan Seaplane Pertama Ing Antarane Pelabuhan Boston lan Manhattan Diumumake
ditulis dening Harry Johnson

Pelabuhan Boston nganti layanan Manhattan East River kanthi pesawat laut nyuda kaping lelungan 40% nganti 60%.

Print Friendly, PDF & Email
  • Layanan anyar sing dijadwalake nggawe cara paling cepet ing antarane Manhattan lan Boston.
  • Penerbangan udakara udakara pitung puluh lima menit lan wiwit tanggal 3 Agustus 2021.
  • Penerbangan nonstop, dina minggu ing jam paling dhuwur menyang lan saka Manhattan lan Boston Harbour nyedhiyakake penghematan wektu eksklusif kanggo kabeh mode transportasi liyane.

Operator pesawat laut Udara Tailwind ngumumake layanan jadwal dhasar, nggawe cara paling cepet ing antarane Manhattan lan Boston. Pelancong saiki bisa uga nikmati penerbangan mabur laut langsung saka Manhattan's New York Skyport (NYS) ing East 23rd Street menyang Boston Harbour (BNH), ing kana taksi banyu pitung menit sing bakal pindhah klien menyang plabuhan South Boston. Penerbangan udakara udakara pitung puluh lima menit lan wiwit tanggal 3 Agustus 2021.

"Kanthi menehi penerbangan tanpa leren, ing dina kerja jam paling dhuwur menyang lan saka Manhattan lan Boston Harbor, kita nyedhiyakake penghematan wektu eksklusif kanggo kabeh mode transportasi liyane, kanthi premi rega sing cukup," ujare CEO lan Pendiri Tailwind Air, Alan Ram. "Layanan [Tailwind] nggabungake aksesibilitas sepur kanthi kacepetan penerbangan."

"Seaplanes lan akses dalan banyu dadi bahan bakar layanan eksklusif kanggo kita - game changer kanggo para plancong ing antarane kutha-kutha kasebut," ujare Peter Manice, Direktur Operasi Dijadwalake, "ora ana sing nindakake iki." Ngliwati kemacetan saka Boston Logan International minangka sing pertama mabur langsung menyang Pelabuhan Boston, Tailwind Air minangka pelopor kanggo mobilitas kutha regional, nalika nggunakake teknologi sing wis kabukten dawa.

Layanan anyar ngilangi kerumitan lan biaya komuter menyang bandara lan proses check-in, keamanan, lan asrama sing dawa. "Kanthi nglereni kaping lelungan 40% -60%, layanan Tailwind Air nyuda kasusahan lan mbukak perjalanan bisnis setengah dina." Amarga kapasitas pesawat penumpang wolung penumpang, lan fasilitas cilik, efisiensin, tamu bisa teka nalika check-in udakara sepuluh menit sadurunge budhal.

Nalika armada pesawat laut Tailwind Air isih enom, umure kurang saka limang taun, lelungan pesawat laut pancen ora. Manhattan Skyport dibukak ing taun 1936, dadi tuan rumah lelungan segara populer sajrone puluhan taun. Sajrone meh 100 taun, operasi pesawat laut dadi bagean saka malang transportasi inti ing kutha-kutha maritim kayata Seattle, Miami, lan Vancouver. "Kanthi nyambungake maneh Boston lan New York City liwat pesawat laut, kita luwih bisa nggabungake rong inti kutha."

"Minangka operator penumpang Amerika Utara sing paling gedhe ing Cessna Caravans, South Airways seneng kerja bareng sajrone rong taun kepungkur karo salah sawijining operator pesawat laut Caravan, Tailwind Air, "ujare Stan Little, Ketua lan CEO Southern Airways. "Nyambungake Pelabuhan Boston lan New York kanthi udhara pancen dadi game changer, lan kita bangga bisa dadi mitra codeshare maskapai eksklusif ing usaha iki."

Armada Tailwind Air saka Cessna Grand Caravan EX Amphibians dikepeng pilot dening kapten sing berpengalaman lan nduweni kualifikasi. Tailwind Air saiki mabur menyang lan saka Manhattan, Montauk, Easthampton, lan Pulau Shelter kanthi jadwal rutin. Minggu kepungkur, Tailwind ngumumake penerbangan komuter dina minggu menyang Bridgeport, CT.

Rute saben dina saben dina saka Pelabuhan Boston (BNH) menyang Manhattan (NYS) nganti wulan November kalebu:
Budhal:07: 00am        Teka: 08:25 (nganti 21 Agustus 2021)

10: 05am 
11: 30am

2: 10pm 
3:35 pm (nganti 21 Agustus 2021)

5: 20pm  
6: 45pm




Manhattan Saben (NYS) nganti Boston Harbour (BNH)
Budhal: 08: 00am Tekan:09: 25am

09: 30am 
10:55 (Tanggal 21 Agustus 2021)

2: 30pm 
3: 55pm

4: 45pm 
6:05 sore (Tanggal 21 Agustus 2021)

Tailwind Air ngrencanakake nambah penawaran rute tambahan ing taun 2022, uga kanggo ngembangake teknologi pesawat laut listrik lan njelajah inovasi mobilitas udara kutha.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar