Plancongan Bisnis Industri Hospitality Warta Industri Rapat rapat News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Lokasi Acara NYC Anyar karo Pemimpin Penjualan Anyar

Direktur Penjualan Anyar ing ajang acara The Glasshouse.

Glasshouse ngumumake janjian saka Kevin Ramsawack dadi Direktur Penjualan anyar ing acara acara The Glasshouse.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Glasshouse minangka ruang acara pribadi ing Manhattan ing New York City sing bakal dibukak ing wulan September 2021.
  2. Acara acara anyar iki bakal dadi papan utama perusahaan.
  3. Direktur Penjualan anyar nggawa luwih saka 20 taun pengalaman ing industri acara ing jabatan anyar ing lokasi anyar iki.

Ramsawack gabung karo tim manajemen Jack Guttman, Alex Holiday lan Megan Lerchenmuller kanggo ngluncurake acara acara unggulan perusahaan kasebut ing 660 12th Avenue, New York City. Kaca anyar Waterhouse sing gabung karo Glasshouse Chelsea, umure 13 taun, nawakake ruang acara.

Kevin Ramsawack nggawa luwih saka 20 taun pengalaman ing industri acara wiwit jabatan suwene ing acara khusus Neuman's Kitchen lan katering perusahaan ing New York lan Philadelphia. Paling anyar Wakil Presiden Sales lan Acara, Ramsawack tanggung jawab kanggo perencanaan strategis lan pangembangan bisnis bebarengan karo manajemen tim penjualan, layanan, lan pemasaran perusahaan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar