Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Industri Hospitality News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK Maneka Warta

Ilang Status Warisan Dunia Bakal Ngganggu Pemulihan Pariwisata Liverpool

Pilih basa sampeyan
Ilang Status Warisan Dunia Bakal Ngganggu Pemulihan Pariwisata Liverpool
Ilang Status Warisan Dunia Bakal Ngganggu Pemulihan Pariwisata Liverpool
ditulis dening Harry Johnson

Pariwisata budaya saiki dadi bisnis gedhe, kanthi 29% pasar lelungan global biasane nindakake lelungan jinis iki.

Print Friendly, PDF & Email
  • Turis internasional mbuwang rata-rata luwih akeh tinimbang turis domestik.
  • Liverpool saiki bakal ilang sawetara mupangat sing beda amarga pengumuman kasebut bubar.
  • Liverpool saiki kudu proaktif babagan cara ngrampungake warta iki.

Nalika panjaluk pariwisata domestik bisa uga ora kena pengaruh gedhe dening ilang status warisan donya Liverpool, panjaluk internasional bisa uga akeh turis internasional sing ngunjungi Liverpool kanggo ngrasakake budaya lan sejarah kutha.

Pariwisata budaya saiki dadi bisnis gedhe, kanthi 29% pasar lelungan global biasane nindakake lelungan jinis iki. Kehilangan status warisane bisa nyebabake daya tarik budaya Liverpool lan turis internasional ngunjungi tujuan liyane ing Inggris sing nyimpen label iki, kayata Bath.

Turis internasional mbuwang rata-rata luwih akeh tinimbang turis domestik. Miturut data industri, ing taun 2019 (taun 'normal' pungkasan kanggo pariwisata), rata-rata belanja wisata luar negeri saben warga $ 1,057, dene rata-rata belanja pariwisata domestik saben warga ing Inggris udakara $ 263 (GB £ 191).

Liverpool kudu narik pariwisata internasional sabisa-bisa ing taun-taun mbesuk kanthi nganggep jumlah penghasilan sing gedhe. Amarga status warisane saiki wis ilang, panjaluk internasional bisa kena pengaruh negatif, lan pulih bisa ditambahi.

Liverpool saiki bakal ilang sawetara mupangat sing beda amarga pengumuman kasebut bubar. Kaya sing wis diandharake, pers lan publisitas sing tambah akeh sing dadi situs warisan donya nambah pariwisata internasional lan tumindak minangka alat pemasaran sing kuat sing kudu dibayar kutha kanthi sethithik. Duwe status warisan donya meh dadi label kualitas sing bisa dideleng ing pasar internasional. Iki utamane pengaruhe kanggo pasar sumber China sing kuat sing dingerteni pengaruh saka tag sing nuduhake kualitas utawa keunggulan. Miturut status kasebut, situs warisan uga nduweni hak kanggo nampa dana kanggo pangayoman lan pangopènan.

Kunjungan internasional mbutuhake wektu suwe kanggo pulih sawise pandemi, nanging pertumbuhan iki bisa luwih suwe maneh pulih saiki Liverpool wis ilang status warisan donya. Kutha kasebut saiki kudu proaktif babagan cara ngrampungake warta iki, manawa nggawe kampanye pemasaran anyar kanggo pasar internasional, utawa kanthi cepet mréntahaké keputusan iki kanggo njupuk daya tarik budaya.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar