24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Hawaii Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Blanja Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Pendapatan hotel Hawaii akeh banget ing wulan Juni 2021

Pendapatan hotel Hawaii akeh banget ing wulan Juni 2021
Pendapatan hotel Hawaii akeh banget ing wulan Juni 2021
ditulis dening Harry Johnson

Iki minangka tandha positif kanggo ndeleng akomodasi hotel Hawaii ing saindenging negara sing nglaporake kenaikan munggah, ngerti pirang-pirang buruh lokal lan kulawarga sing entuk bathi saka pasar domestik.

Print Friendly, PDF & Email
  • Bathi kamar hotel Hawaii ing saindenging negara mundhak dadi $ 387.7 yuta ing wulan Juni.
  • Hotel Maui County dadi pemimpin kabupaten ing wulan Juni.
  • Liwat paruh pertama taun 2021, kinerja hotel Hawaii ing saindenging negara terus kena pengaruh pandemi COVID-19.

Hawaii hotel ing saindenging negara nglaporake penghasilan sing luwih dhuwur saben kamar sing kasedhiya (RevPAR), rata-rata tarif saben dina (ADR), lan pendhudhukan ing wulan Juni 2021 dibandhingake karo Juni 2020 nalika pesenan karantina Negara kanggo para plancong amarga pandemi COVID-19 nyebabake penurunan dramatis kanggo industri hotel. Yen dibandhingake karo Juni 2019, RevPAR ing saindenging negara lan ADR luwih dhuwur ing wulan Juni 2021 nanging pendhudhukan luwih murah.

Miturut Laporan Kinerja Hotel Hawaii sing diterbitake dening Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA), RevPAR ing saindhenging negara ing wulan Juni 2021 yaiku $ 247 (+ 769.5%), kanthi ADR $ 320 (+ 127.0%) lan pendhudhukan 77.0 persen (+56.9 persen poin). Dibandhingake karo Juni 2019, RevPAR ana 4.8 persen luwih dhuwur tinimbang level 2019, didhukung dening ADR luwih dhuwur (+ 14.2%) sing ngimbangi pendhudhukan ngisor (-6.9 poin persentase)

"Iki minangka tandha positif kanggo ndeleng akomodasi hotel ing saindenging negara sing nglaporake kenaikan munggah, ngerti pirang-pirang buruh lokal lan kulawarga sing entuk bathi saka pasar domestik," ujare John De Fries, presiden lan CEO HTA.

"Sajrone nem wulan kapisan, sanajan RevPAR hotel lan pendhudhuke isih durung ana cedhak level pra-pandemi taun 2019, nyengkuyung ndeleng kerja lan kesempatan kerja biasa kanggo kamaaina sing durung ana setaun kepungkur."

Temuan laporan kasebut nggunakake data sing dikompilasi dening STR, Inc., sing nganakake survey hotel paling gedhe lan paling lengkap ing Kepulauan Hawaii. Kanggo wulan Juni, survey kalebu 138 properti sing makili 44,614 kamar, utawa 82.6 persen saka kabeh akomodasi ¹ lan 85.2 persen properti panginepan kanthi 20 kamar utawa luwih ing Kepulauan Hawaii, kalebu layanan lengkap, layanan winates, lan hotel kondominium. Sewa liburan lan properti kaping ora kalebu ing survey iki.

Sajrone wulan Juni 2021, umume penumpang sing teka ing luar negara lan antar-kabupaten sing lelungan bisa ngatasi karantina mandiri 10 dina kanthi asil uji coba NAV COVID-19 negatif sing valid saka Mitra Pengujian Dipercaya sadurunge budhal menyang Hawaii liwat program Plancongan Aman. Kajaba iku, ana wong sing divaksinasi lengkap Hawaii bisa ngilangi urutan karantina wiwit wulan Juni 15. Watesan perjalanan antar-kabupaten uga diangkat tanggal 15 Juni.

Pendapatan kamar hotel Hawaii ing saindenging negara mundhak dadi $ 387.7 yuta (+ 1,607.1% vs. 2020, + 1.5% vs. 2019) ing wulan Juni. Panjaluk kamar yaiku 1.2 yuta kamar wengi (+ 652.0% vs, 2020, -11.1% vs. 2019) lan pasokan kamar dadi 1.6 yuta kamar bengi (+ 96.3% vs. 2020, -3.2% vs. 2019). Akeh properti sing nutup utawa nyuda operasi wiwit wulan April 2020. Amarga pengurangan pasokan kasebut, data komparatif kanggo pasar lan kelas rega tartamtu ora kasedhiya ing taun 2020; mbandhingake karo 2019 wis ditambahake.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar