24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Israel Breaking News News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Israel Larang Warga Tanpa Vaksin saka Kabeh Lokasi Umum Klebu Sinagog

Israel Larang Warga Tanpa Vaksin saka Kabeh Lokasi Umum Klebu Sinagog
Perdana Menteri Israel Naftali Bennett
ditulis dening Harry Johnson

Wong-wong sing nolak vaksinasi "ngrusak upaya kita kabeh," ujare Perdana Menteri Israel Bennett.

Print Friendly, PDF & Email
  • Jumlah kasus virus corona anyar ing Israel terus saya tambah.
  • Wong Israel sing ora divaksinasi ora diidini ing papan liya kanthi luwih saka 100 wong, ing njero ruangan lan ruangan.
  • Ilmu sing jelas: vaksin bisa digunakake, efektif, aman.

Perdana Menteri Israel sing mentas dipilih Naftali Bennett ngumumake dina iki yen kabeh warga sing durung divaksinasi Israel bakal dilarang diluncurake ing papan umum njero ruangan utawa ruangan sing ana 100 wong utawa luwih. Larangan iki uga bakal kalebu papan pangibadah.

Wong sing nolak vaksin COVID-19 "ngrusak upaya kita kabeh," ujare Bennett dina iki, amarga jumlah kasus virus corona anyar ing negara kasebut terus meningkat.

Yen kabeh wong entuk vaksin kasebut, urip bisa bali normal, nanging yen sayuta wong nolak wolung yuta liyane kudu ngatasi kunci, Perdana Menteri nambah.

"Ana wektu nalika diskusi iki kudu mandheg," ujare Bennett marang bangsa kasebut. "Ilmu jelas: vaksin bisa digunakake, efektif, aman."

Wiwit tanggal 8 Agustus, Bennett ngumumake, sapa sing nolak divaksinasi ora bakal diidini maneh ing papan apa wae "ing ndhuwur 100 wong, ruangan lan ruangan" - kalebu bioskop, acara olahraga, lan omah ibadah. Kanggo mlebu, masarakat kudu nuduhake bukti vaksinasi, buktine dheweke duwe COVID-19 lan pulih, utawa tes negatif, sing dipikolehi kanthi biaya dhewe. 

Israel wis nggunakake vaksin coronavirus Pfizer-BioNTech mRNA. Miturut Menteri Kesehatan, khasiat vaksin tumrap penyakit gejala ana 64% lan tumrap penyakit serius yaiku 93%.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Iki pancen salah banget lan ora bener yen ngelmu, pancen ala banget lan ngrugekake negara kita. Yen Presiden Israel anyar iki saestu nyinaoni ilmu ing vaksin koval iki, dheweke sejatine bakal nemokake manawa alasan kasus kovalid tuwuh ing Israel dhewe amarga vaksin kovid kasebut dhewe lan dudu amarga wong-wong sing nolak nyuntik. awake dhewe lan obat eksperimen sing malah wis gagal, yaiku kabeh cara keamanan, amarga kabeh kewan sing digunakake ing jalur vaksin kasebut mati kabeh.