Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Warta Breaking UAE USA Breaking News Maneka Warta

Emirat Mbukak Dubai Anyar menyang Penerbangan Miami

Emirat Mbukak Dubai Anyar menyang Penerbangan Miami
Emirat Mbukak Dubai Anyar menyang Penerbangan Miami
ditulis dening Harry Johnson

Emirates Airline nyambungake rong tujuan utama hiburan lan bisnis kanthi layanan nonstop pertama.

Print Friendly, PDF & Email
  • Layanan anyar Emirat menyang Miami nyedhiyakake jalur akses tambahan menyang lan saka Florida.
  • Rute anyar ngembangake jaringan US Emirates menyang 12 tujuan kanthi luwih saka 70 penerbangan mingguan.
  • Layanan anyar ngubungake para turis saka Miami, Florida Selatan, Amerika Selatan lan Karibia menyang luwih saka 50 tujuan ing Timur Tengah, Asia Barat, Afrika, Timur Jauh lan Kepulauan Samudra Hindia liwat Dubai.

Emirat ngubungake para pelaku bisnis lan plancongan global kanthi layanan penumpang sing kapisan Dubai lan Miami. Maskapai kasebut ngrayakake peluncuran layanan patang kaping saben minggu anyar dina iki, nalika penerbangan perdana mlebu Miami jam 11:00 AM wektu lokal. 

Emiratpesawat EK213 disambut dening Bandara Internasional Miami kanthi salam meriam banyu lan narik kawigaten para penumpang, penggemar penerbangan lan tamu kanggo ngrayakake. Kanggo penerbangan kaping pisanan, maskapai kasebut ngoperasikake Game Changer Boeing 777 sing populer, nampilake suite pribadi Kelas Pertama sing wiyar lan modern kanthi desain sing diilhami dening Mercedes-Benz S-Class. 

Bebarengan karo layanan saiki menyang Orlando, layanan anyar Emirat menyang Miami nyedhiyakake jalur akses tambahan menyang lan saka Florida lan nggedhekake jaringan AS menyang Emirates menyang 12 tujuan liwat 70 penerbangan mingguan, menehi pilihan luwih apik lan sambungan sing cocog saka jaringan Emirat menyang Florida Kidul. Iki uga ngubungake para wisatawan saka Miami, Florida Selatan, Amerika Selatan lan Karibia menyang luwih saka 50 tujuan ing Timur Tengah, Asia Barat, Afrika, Timur Jauh lan Kepulauan Samudra Hindia liwat Dubai.  

Essa Sulaiman Ahmed, Wakil Presiden Divisi, AS lan Kanada ujar: "Kita seneng banget miwiti layanan sing diantisipasi ing antarane Dubai lan Miami kanggo para wisatawan. Kita ngarepake manawa layanan iki bakal populer karo para pelanggan sing golek pengalaman anyar amarga negara-negara kaya UEA lan AS maju kanggo vaksinasi lan jagad kasebut kanthi aman dibukak kanggo lelungan internasional. " 

"Kanthi akses sing luwih gedhe sing diwenehake layanan Miami anyar, kita ngarep-arep bisa ngasilake akeh kebutuhan, ningkatake lalu lintas bisnis, plancongan lan plancongan, lan ndadekake hubungan ekonomi lan pariwisata luwih akeh ing antarane kutha lan sateruse. Kita setya nambah operasi menyang AS selaras karo permintaan lelungan udhara sing mundhak lan matur nuwun marang panguwasa lan mitra ing Miami kanggo dhukungan. Kita ngarep-arep nyedhiyakake produk unik lan layanan pemenang penghargaan kanggo para wisatawan. " 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar