24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Kabar Olahraga Industri Hospitality News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta anyar Turki lan Caicos Maneka Warta

Kapuloan Turks lan Kaicos Nganyari Syarat Plancongan TCI

Kapuloan Turks lan Kaicos Nganyari Syarat Plancongan TCI
Kapuloan Turks lan Kaicos Nganyari Syarat Plancongan TCI
ditulis dening Harry Johnson

Wisatawan kudu dijaluk COVID-19 RT-PCR, NAA, RNA utawa Antigen Test sajrone telung dina lelungan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Tanggal koleksi sampel kudu ana ing telung dina (72 jam) tanggal lelungan.
  • Tes kudu ditindakake dening laboratorium medis kanthi salah sawijining kredensial ing ngisor iki: sing diakreditasi dening College of American Pathologists (CAP); kedhaftar dening Amandemen Peningkatan Laboratorium Klinis (CLIA); Sertifikasi ISO 15189.
  • Tes Antibodi lan asil saka kit tes ing omah ora bakal ditampa.

The Kapuloan Turks lan Caicos ngumumake update babagan syarat lelungan menyang tujuan kasebut minangka bagean saka TCI Assured, program pra-lelungan lan portal jaminan kualitas, sing bakal mbutuhake kabeh wong lelungan nampilake asil tes COVID-19 RT-PCR, NAA, RNA utawa Antigen sing negatif saka tes sing ditindakake sajrone telung dina lelungan, wiwit tanggal 28 Juli 2021.

Tanggal koleksi sampel kudu ana ing telung dina (72 jam) tanggal lelungan, sing dikurangi saka persyaratan tes sadurunge sing bakal ditindakake sajrone limang dina tekane, lan Kalkulator Tanggal Tes ing portal TCI Assured bakal nulungi para wisatawan kanggo nemtokake kapan arep tes.

Amandemen sing disetujoni kanggo Regulasi Kesehatan Kesehatan Penumpang sing ditrapake sing uga ditrapake tanggal 28 Juli kalebu panriman saka Tes Reaksi Rantai Polimerase Rantai (RT-PCR) sing ditindakake kanthi profesional; Tes Amplifikasi Asam Nukleat (NAA); Tes RNA utawa molekul; lan tes Antigen kanggo mlebu Kapuloan Turks lan Caicos.

Tes kasebut kudu ditindakake dening laboratorium medis kanthi salah sawijining kredensial ing ngisor iki: sing diakreditasi dening College of American Pathologists (CAP); kedhaftar dening Amandemen Peningkatan Laboratorium Klinis (CLIA); Sertifikasi ISO 15189. Sadurunge, sing dituju mung nampa tes RT-PCR. Tes Antibodi lan asil saka kit tes ing omah ora bakal ditampa.

"Kita bangga bisa nyambut tamu kanthi aman ing Kapuloan Turks lan Caicos sing apik suwene setaun lan nganyari persyaratan lelungan kanggo njaga kewaspadaan sing terus-terusan lan nimbang khasiat lan turnaround tes COVID-19 sing kasedhiya," ujare Honorable Josephine Connolly, Menteri Pariwisata kanggo Kapuloan Turks lan Caicos. "Luwih saka 60 persen populasi diwasa ing Kapuloan Turks lan Caicos wis divaksinasi kabeh, nggawe kita dadi salah sawijining negara sing paling inokulasi ing donya; dikombinasikake karo program TCI Assured sing dianyari, kita yakin bisa entuk kesejahteraan komunitas lan pengunjung kanthi sakabehe amarga lelungan menyang tujuan terus berkembang. "

Minangka bagean saka TCI Assured, sing wis kasedhiya kanggo para plancong wiwit tanggal 22 Juli 2020, nalika tujuan kasebut mbukak wates kanggo turis, para turis uga kudu asuransi medis / lelungan sing nutupi medevac (perusahaan asuransi sing nyedhiyakake asuransi prasyarat uga bakal kasedhiya ing portal), kuesioner skrining kesehatan sing wis rampung, lan sertifikasi sing wis diwaca lan sarujuk karo dokumen kabijakan privasi. Syarat kasebut kudu lengkap lan diunggah menyang portal TCI Assured, sing kasedhiya ing Situs web Turis Kepulauan Turk lan Caicos sadurunge teka. 

Kapuloan Turks lan Caicos tetep waspada lan tetep cocog karo syarat lelungan internasional, sing padha kanggo para wisatawan sing divaksinasi lan ora divaksinasi. Amarga iku, tujuan kasebut nampa Alert Level 1 saka Pusat Kontrol Penyakit (CDC). Iki minangka tonggak sejarah utama ing kampanye vaksin Kepulauan Turks lan Caicos, sing diwiwiti ing wulan Januari 2021 lan nyebabake luwih saka 60 persen populasi diwasa divaksinasi kanthi vaksin Pfizer-BioNTech - dadi salah sawijining negara sing paling diinokulasi ing jagad iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar