Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Industri Hospitality News Thailand Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Thailand Enact Ban Penerbangan Domestik 14 dina

Ban Penerbangan Thailand

Bandara Hat Yai ing provinsi Songkhla ing Thailand kosong lan sepi. Siji-sijine tandha urip manungsa yaiku satpam sing tugas.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Thailand nganakake larangan penerbangan domestik 14 dina kanggo provinsi ing provinsi lan zona abang peteng.
  2. Larangan kasebut bakal diwiwiti wiwit tanggal 23 Juli nganti 2 Agustus 2021, paling ora.
  3. Umume kasus anyar kalebu varian Delta COVID-19, kanthi vaksinasi ora cukup cepet kanggo nggawe kekebalan kawanan.

Kanggo ngontrol coronavirus COVID-19, larangan penerbangan kasebut diumumake lan kontrol sing ketat bakal efektif. Checkpoints lan skrining wis kasedhiya kanggo lelungan antarane provinsi zona abang-abang lan wilayah liyane.

COVID-19 kasus anyar wis direkam saben dina ing provinsi Songkhla kidul kanthi klompok anyar ing pasar Sapsin gedhe ing distrik Muang. Kantor kotamadya Nakhon Songkhla nutup pasar suwene 7 dina wiwit dina iki, tanggal 22 Juli, nganti 28 taun.

Otoritas Pariwisata saka Thailand (TAT) nyedhiyakake pembaruan babagan puteran paling anyar saka watesan COVID-19 sing diumumake kanggo 13 Area Maksimum lan Kontrol ketat utawa provinsi zona abang-peteng.

Kasus-kasus anyar umume kalebu varian Delta, utamane ing antarane kelompok rentan (umur 60+ lan sing kena penyakit), lan umume infeksi teka saka omah saka kulawarga. Sanajan nyoba nyepetake vaksinasi, isih perlu wektu kanggo nggawe kakebalan.

Pusat Administrasi Situasi COVID-19 (CCSA) uga nambahake Ayutthaya, Chachoengsao, lan Chon Buri ing zona abang-peteng sing dadi propinsi dadi 13 saliyane Bangkok, lan 5 provinsi sakiwa tengene - Nakhon Pathom, Nonthaburi, Pathum Thani , Samut Prakan, lan Samut Sakhon - lan 4 provinsi Thai Kidul - Narathiwat, Pattani, Songkhla, lan Yala.

Transportasi umum diidini bisa digunakake mung 50 persen saka kapasitas lelenggahan lan kudu ngetrapake langkah-langkah jarak sosial. Panguwasa relatif kudu mesthekake yen ana layanan transportasi sing cukup, apamaneh kanggo wong sing janji vaksinasi.

Hotel bisa mbukak saben jam normal, nanging ora diidini kanggo nganakake rapat, seminar, utawa pesta. Toko sing kepenak lan pasar seger diidini mbukak nganti 2000 jam. Kabeh toko 24 jam kudu ditutup saben wengi ing antarane 2000-0400 jam.

Pesenan ditutup wiwit tanggal 23 Juli nganti 2 Agustus - utawa nganti diwartakake maneh - yaiku lapangan olahraga, taman umum lan kebon botani, kabeh jinis papan persaingan, pusat pameran, pusat pertemuan, papan pertunjukan publik, pusat pembelajaran lan galeri seni, perpustakaan, museum , taman sejarah lan situs arkeologi, pusat perawatan bocah, salon kecantikan, tata rambut, toko manikur lan tato, lan kolam renang.

Restoran lan restoran diijini nawakake layanan take-away nganti 2000 jam. Toko departemen, pusat perbelanjaan, lan mal komunitas diidini mbukak nganti 2000 jam lan mung kanggo supermarket, apotek lan persediaan medis, lan pusat vaksinasi.

Jam malam ing wayah wengi tetep ora diganti antara 2100-0400 jam. Nanging, sajrone 7 jam saben wengi, masarakat dijaluk tetep ing omah lan mung metu yen prelu.

Diijini tetep mbukak ing langkah kontrol penyakit sing ketat yaiku rumah sakit, fasilitas medis, klinik medis, apotek, toko, pabrik, layanan perbankan lan finansial, ATM, layanan telekomunikasi, layanan ongkos kirim lan paket, toko panganan hewan peliharaan, bahan bangunan lan toko perlengkapan konstruksi, toko sing adol macem-macem barang sing dibutuhake, toko bensin masak, pom bensin, lan layanan pengiriman online.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar