Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kuliner budaya Industri Hospitality News Mbangun maneh tanggung jawab Blanja Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

2021 Top 10 Hotspot Panganan Global Global sing Dicethakaké

Pilih basa sampeyan
2021 Top 10 Hotspot Panganan Global Global sing Dicethakaké
2021 Top 10 Hotspot Panganan Global Global sing Dicethakaké
ditulis dening Harry Johnson

Panganan sing disenengi nalika preinan minangka salah sawijining sebab seneng lelungan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Endi tujuan sing paling apik kanggo para penggemar panganan?
  • Endi lokasi paling apik sing dibintangi karo Michelin, panganan jalanan lan vegan?
  • Para ahli nganalisa kutha-kutha utama ing saindenging jagad kanggo sawetara faktor kalebu restoran sing dibintangi karo Michelin, jinis masakan sing kasedhiya, papan panganan jalanan, lan% restoran vegan / vegetarian.

Saka panganan jalanan ing pasar manca sing rame banget nganti asiling mewah ing restoran sing dibintangi karo Michelin, panganan sing daksenengi nalika preinan minangka salah sawijining sebab seneng lelungan.

Nanging ing endi tujuan sing paling apik kanggo para penggemar panganan? Lan ing endi papan sing paling apik sing dibintangi Michelin, panganan jalanan lan titik panas vegan? 

Ahli industri wisata nganalisa kutha-kutha utama ing saindenging jagad kanggo sawetara faktor kalebu restoran sing dibintangi karo Michelin, jinis masakan sing kasedhiya, papan panganan jalanan, lan% restoran vegan / vegetarian kanggo mbukak tujuan sing paling apik kanggo para panganan. 

Kutha paling apik ing donya kanggo panganan: 

Ing ndhuwur papan minangka kutha panganan paling apik ing donya Bern, Swiss sing pikantuk skor 6.34. Bern entuk skor banget babagan jumlah restoran Michelin Guide sing kasedhiya ing kutha kasebut saben 100,000 warga lan duwe pilihan panganan jalanan sing cukup gedhe kanggo ukuran kutha kasebut.

Sanajan ukurane cilik, Luxembourg City minangka salah sawijining hotspot panganan paling apik nomer loro sing entuk skor 6.30. Ibu kutha negara sing sinonim kasebut minangka papan kanggo panedhaan sing apik lan masakan lokal, dadi luwih becik sampeyan nganggep kanggo istirahat kutha Eropa sabanjure.

Bruges, ngalahake wong sing seneng karo Florence lan Venesia menyang papan nomer telu, minangka papan sing paling apik kanggo dikunjungi panganan sing apik banget. Wafel lan coklat sing misuwur ing Belgia bisa uga ditemokake kanthi akeh ing saindenging kutha.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar