Breaking News Internasional Breaking Israel News Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga News tanggung jawab Keslametan Teknologi Pariwisata News Wire Plancongan Maneka Warta

Uji klinis versi pil vaksin COVID-19 diwiwiti ing Israel

Pilih basa sampeyan
Uji klinis versi pil vaksin COVID-19 diwiwiti ing Israel
Uji klinis versi pil vaksin COVID-19 diwiwiti ing Israel
ditulis dening Harry Johnson

Kabeh vaksin COVID-19 sing saiki wis diurus liwat suntikan siji utawa loro.

Print Friendly, PDF & Email
  • Uji coba klinis kanggo 24 sukarelawan sing durung divaksinasi kanggo versi kapsul dosis siji saka vaksin sing disetujoni.
  • Kapsul bisa digunakake kanggo nyurung varian Delta sing luwih nular.
  • Pil kasebut wis diuji ing babi lan kewan kasebut ngasilake antibodi sawise diwenehake.

Dumunung ing Yerusalem Farmasi Obat ngumumake yen wis entuk persetujuan saka Pusat Kesehatan Tel Aviv Sourasky kanggo miwiti uji klinis marang 24 sukarelawan sing durung divaksinasi kanggo versi kapsul dosis siji vaksin COVID-19. 

Oramed ngumumake ing wulan Maret manawa wis nyoba pil ing babi lan kewan kasebut ngasilake antibodi sawise diterbitake.

Versi pil vaksin coronavirus bisa dadi "game changer" ing negara-negara kanthi tingkat vaksinasi sing kurang, ujare pangembang.

Perusahaan sing duwe spesialisasi nggawe versi obat-obatan oral sing biasane diterbitake liwat injeksi, uga saiki nyoba kanggo kapsul insulin oral kanggo ngobati diabetes Tipe-2. Kabeh vaksin COVID-19 sing saiki wis diurus liwat suntikan siji utawa loro.

Miturut CEO Oramed Nadav Kidron, uji coba pil vaksin COVID-19 bakal diwiwiti wulan ngarep, sawise entuk persetujuan pungkasan saka Menteri Kesehatan.

Kidron nambahake yen pil bisa digunakake kanggo nyurung varian Delta sing luwih nular.

"Vaksin oral kita, sing ora gumantung karo rantai pasokan beku jero ora kaya vaksin coronavirus liyane, bisa uga tegese kabeh bedane antarane negara sing bisa muncul saka pandemi utawa ora," ujare Kidron.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar