24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kuliner Kabar Olahraga News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta Anggur & Roh

Wong Amerika Pengin Kurang Booze nalika Penerbangan

Wong Amerika Pengin Kurang Booze nalika Penerbangan
Wong Amerika Pengin Kurang Booze nalika Penerbangan
ditulis dening Harry Johnson

Luwih saka setengah wong Amerika (59%) pancen mikir yen wates kudu dilebokake kanggo jumlah alkohol sing bisa ngombe nalika mabur.

Print Friendly, PDF & Email
  • 38% mikir yen alkohol kudu dilarang kabeh.
  • 1/3 miwiti plancongan ngombe nalika pesawat.
  • 41% yakin manawa nglarang alkohol bakal nyuda jumlah bantahan ing pesawat.

Kanggo akeh wong Amerika, sanajan wayah awan, ritual plancongan asring diwiwiti kanthi bir ing bandara.

Kasunyatane, ora umum yen ndeleng klompok plancongan sing nyedhot botol bir utawa minuman keras sadurunge awan.

Amarga watesan lockdown wis diilangi ing saindenging negara, akeh wong sing cenderung seneng ngrayakake, kanthi nyebutake 'surak' kebebasan.

Mesthi ana akeh kesempatan, diwiwiti karo bar bandara lokal, bir ing pesawat lan minuman sing bakal teka ing bar kamar hotel.

Nanging, kita kabeh wis maca crita ing warta lan media sosial penumpang pesawat kudu ditarik mabur kanthi keamanan amarga wis rada diladeni.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar