24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

IATA: Komisi Eropa Ora Kasebut Kanthi Kasunyatan

IATA: Komisi Eropa Ora Kasebut Kanthi Kasunyatan
Willie Walsh, Direktur Jenderal IATA
ditulis dening Harry Johnson

Komisi Eropa ora nggatekake saran lan bukti sing diwenehake dening negara anggota Uni Eropa lan industri maskapai.

Print Friendly, PDF & Email
  • Komisi Eropa nggawe keputusan kanggo nyetel ambang panggunaan slot musim dingin ing 50%.
  • Regulator ing Inggris, China, Amerika Latin lan Asia-Pasifik wis ngukur luwih fleksibel.
  • Komisi duwe tujuan terbuka kanggo nggunakake peraturan slot kanggo ningkatake pemulihan berkelanjutan kanggo maskapai, nanging dheweke ora kejawab.

The Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) branded ing Komisi Eropa (EC) keputusan kanggo nyetel ambang panggunaan slot musim dingin ing 50% minangka "ora bisa digayuh karo kasunyatan," lan ujar manawa EC ora nggatekake saran lan bukti sing diwenehake dening negara anggota Uni Eropa lan industri maskapai, sing nggawe kasus kasebut luwih murah ambang lawang

Pengumuman EC tegese, wiwit Nopember nganti April, maskapai sing beroperasi ing bandara sing diatur slot kudu nggunakake paling ora setengah saka saben seri slot sing dicekel. Ora ana pengurangan kanggo masrahake slot nalika wiwitan musim, saéngga maskapai bisa cocog karo jadwal kanthi panjaluk sing realistis utawa ngaktifake operator liyane. Kajaba iku, aturan 'force majeure', sing aturan slot ditanggepi yen kahanan sing luar biasa sing gegandhengan karo pandemi COVID sing ditrapake, wis dipateni kanggo operasi intra-EU.

Asil pangowahan kasebut yaiku kanggo matesi kemampuan maskapai kanggo operate kanthi prigel sing dibutuhake kanggo nanggepi panjaluk sing ora bisa diprediksi lan kanthi cepet, sing nyebabake penerbangan sing boros lan lingkungan sing ora perlu. Iki uga bakal luwih nyuda stabilitas finansial industri lan ngalangi pemulihan jaringan transportasi udara global. 

"Sawise maneh Komisi wis nuduhake manawa dheweke ora bisa ngubungi kasunyatan. Industri maskapai isih ngalami krisis paling ala sajrone sejarah. Komisi duwe tujuan terbuka kanggo nggunakake peraturan slot kanggo ningkatake pemulihan berkelanjutan kanggo maskapai, nanging dheweke ora kejawab. Nanging, dheweke wis nuduhake sepele kanggo industri kasebut, lan kanggo akeh negara anggota sing bola-bali njaluk solusi sing luwih fleksibel, kanthi kanthi keras ngupayakake kabijakan sing bertentangan karo kabeh bukti sing diwenehake, "ujare. Willie Walsh, Direktur Jenderal IATA.

Argumen Komisi kasebut yaiku pemulihan lalu lintas intra-UE musim panas iki mbenerake ambang panggunaan 50% tanpa pengurangan. Iki bisa ditemokake nalika ana bukti penting babagan prospek lalu lintas sing ora yakin ing musim salju iki, sing diwenehake dening negara anggota Uni Eropa uga IATA lan para anggotane.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar