24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Yunani Breaking News Warta Breaking Hawaii Industri Hospitality Warta Breaking Indonesia News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Sunset Hawaii Apa Apik Nanging Ora Paling Apik?

Sunset Hawaii Apa Apik Nanging Ora Paling Apik?
Sunset Hawaii Apa Apik Nanging Ora Paling Apik?
ditulis dening Harry Johnson

Panliten kasebut nyinaoni pirang-pirang artikel lelungan lan blog sing nyaranake tujuan, jumlah postingan Instagram lan level polusi sing disebabake dening cahya buatan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Sinau anyar mbukak tujuan paling apik ing wayah surup ing saindenging jagad.
  • Akeh sunar srengenge paling apik ing Amerika Serikat sing bisa ditemokake ing Hawaii.
  • Tujuan sing luwih apik tinimbang liyane yaiku pulau Yunani Santorini.

Kanthi watesan perjalanan alon-alon, riset anyar mbukak tujuan paling apik ing wayah surup ing saindenging jagad lan Hawaii minangka lokasi paling nomer 3.

Panliten kasebut nyinaoni pirang-pirang artikel lelungan lan blog sing nyaranake tujuan, jumlah postingan Instagram lan level polusi sing disebabake dening cahya buatan ing saben wilayah kanggo menehi skor surup saka 10.

10 tujuan paling apik ing wayah surup lan srengenge surup

UrutanTujuanNegaraJumlah artikel / blog Kiriman Instagram SunsetKiriman Instagram SunriseKiriman Instagram gabung karo matahari terbenam & matahari terbitPadhang (mcd / m2)Skor Sunset
1SantoriniYunani12105,6922,417108,1090.6278.29
2BaliIndonesia5154,37620,590174,9660.2167.13
3HawaiiAmerika Serikat5113,66620,869134,5350.1796.62
4Rio de JaneiroBrazil4231,1932,874234,0679.625.70
5Taman Nasional Grand CanyonAmerika Serikat78,1633,31911,4820.1735.65
6Angkor WatCambodia61,96021,94323,9030.2685.49
7LangkawiFlorida643,6102,65746,2672.245.38
8MaldivesMaldives616,0261,19017,2160.9165.27
9HaleakalāAmerika Serikat410,08633,04943,1350.1755.15
10UluruAustralia416,6769,05625,7320.1724.93

Tujuan sing luwih apik tinimbang liyane yaiku pulau Yunani Santorini, sing dianggep masarakat paling apik ing pirang-pirang pulau cilik ing negara kasebut, sing dikenal kanthi tebing lan omah sing putih ing pinggir Segara Aegean. 

Santorini dianjurake ing artikel sing luwih akeh tinimbang tujuan liyane sing kita deleng lan uga ora ngalami polusi ringan kaya kutha-kutha utama, kanthi padhang 0.627 mcd / m2.

Tujuan paling apik nomer loro kanggo langit sore yaiku Bali ing Indonesia. Bali duwe akeh pantai ing pesisir kulon kayata Pantai Jimbaran sing bisa ndeleng srengenge surup karo ngombe utawa ngombe ing salah sawijining bar laut lan restoran nalika srengenge surup ing mburi segara.

Akeh srengenge sing paling apik ing Amerika Serikat bisa ditemokake ing Hawaii, kalebu ing taman nasional Haleakalā, nanging Aloha Negara uga dadi papan pantai paling apik ing saindenging jagad uga ana ing papan katelu ing panelitian. Pasir putih sing mencorong kaya Pantai Kohala cocok kanggo nonton Samodra Pasifik sing mbandingake warna jambon, kuning, lan oranye sing apik.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar