24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
News Seychelles Breaking News Pariwisata Maneka Warta

Cuplikan Seychelles sing Nggumunke Kanggo Pengunjung sing Nggodho saka Romania

Pelancong saka Rumania bakal bisa ngrasakake anget lan kaendahane Seychelles sing adoh saka kadohan nalika rekaman sing sumunar saka tujuan kasebut menehi layar televisi ing wulan Oktober.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Seychelles bakal ditampilake ing acara populer ing Romanian PROTV La Măruță.
  2. Popularitas acara kasebut diajab bisa nambah visibilitas lan profil Seychelles.
  3. Pamirsa bakal duwe pemahaman babagan masakan Creole sing enak liwat pertukaran masak sing nyenengake ing antarane koki lokal Marcus Freminot lan presenter acara kasebut.

Ana kru saka PROTV Rumania ing Seychelles bubar, syuting acara sing paling penting - saka pantai lan kegiatan outdoor nganti pilihan budaya lan hiburan - sing bakal ditampilake ing acara populer sing diarani La Măruță.

Acara kasebut, sing disiarake dening PROTV, ditampilake dening Cătălin Maruță saka kulawarga bintang TV sing misuwur lan disenengi saka Rumania. Popularitas acara kasebut diajab bisa nambah visibilitas lan profil Seychelles ing pasar kasebut nalika musim salju mlebu lan kabeh wong ngimpi bisa lolos kanthi sampurna ing papan sing anget lan bisa ngundang pulau-pulau Samudra Hindia sing cilik.

Pamirso bakal ngerti babagan masakan Creole sing enak liwat pertukaran masak sing nyenengake ing antarane koki lokal Marcus Freminot lan presenter acara, Andreea Dociu, ing endi dheweke nyiyapake masakan tradisional saka negarane masing-masing.

Chef Freminot nyedhiyakake iwak sing digoreng wajan kanthi saus Creole, uga kari pitik lan asam mangga minangka iringan nalika presenter Dociu nyedhiyakake sajian utama lan gurih sing digawe karo polenta (kembang jagung), keju parmesan, daging babi lan endhog.

Pilihan sing istimewa, masakan bakal narik rasa para pelancong, supaya dheweke lelungan menyang Seychelles kanggo ngrasakake rasa sing apik banget lan apik ing tujuan kasebut.

Para kru uga miwiti tur ing Mahé, syuting pengalaman lokal sing unik sing asring dilalekake para turis. Dheweke ngunjungi Trois Frères Distillery ing La Plaine Ste André kanggo sinau sejarah sing nyenengake ing mburi Rum Takamaka sing diproduksi kanthi lokal lan nikmati rasa-rasa rum sing apik banget.

Ora Ana preinan menyang Seychelles lengkap tanpa 'hopping pulau' lan PROTV bakal nggawa pengalaman para pamirsa lelungan menyang Praslin kanthi udara lan lelayaran menyang pulau La Digue sing cedhak.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar